Βαθμολογία

Τέλος Κάλας και Καλαϊτζίδης από τον Άρη

Τα αρνητικά νέα που προέκυψαν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τον Άρη, με τους «κίτρινους» να παραμένουν για την ώρα στη Γ' Εθνική, φέρνουν και σοβαρές διοικητικές εξελίξεις και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (21/8) ότι αίρεται η συνεργασία τόσο με τον Άλεξ Κάλας όσο και με τον αδερφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, λοιπόν, που ήταν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, βλέπει την πόρτα της εξόδου, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον τεχνικό των Θεσσαλονικέων.

Επίσης, παρελθόν αποτελούν και οι νομικοί σύμβουλοι Ευάγγελος Χατζηιωάννου και Κώστας Παπαδόπουλος, την ίδια στιγμή που αποφασίστηκε η διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την προσεχή Κυριακή (23/8).

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μετά τη τελευταία αρνητική εξέλιξη του ποδοσφαιρικού τμήματος ομόφωνα αποφασίζουμε την άρση συνεργασίας του εφόρου Άλεξ Κάλλας και του συνεργάτη του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο γνωστοποιεί ότι αίρει την εμπιστοσύνη προς το νομικό τμήμα εκπροσώπησης κ. Ε. Χατζηιωάννου και Κ. Παπαδόπουλο.

Ο ΑΡΗΣ θα δικαιωθεί κόντρα στην ενάντια στην ενάντια καταστρατήγηση των θεσμών», αναφέρεται στην ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας με Κάλας και Καλαϊτζίδη.

Και η ανακοίνωση για τη Γ.Σ.: «Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Της 21/08/2015

Καλούνται τα μέλη του Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σύμφωνα με το καταστατικό σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 23/08/2015 ημέρα Kυριακή και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης κάτω από τη Θύρα 3.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και έχουν καταβάλει και την συνδρομή του μηνός Αυγούστου 2015.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευσης θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 24/08/2015 στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα. Απαρτία θα θεωρηθεί όσα μελή και αν παραστούν από τα ταμειακώς τακτοποιημένα.

Από το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ»