Βαθμολογία

«Πρώτη» σε καλό κλίμα για την μπασκετική ΑΕΛ

Την πρώτη τους επίσημη προπόνηση πραγματοποίησαν οι παίκτες της ΑΕΛ στο κλειστό γήπεδο του ΕΑΚ Λάρισας (Αλκαζάρ), με την προετοιμασία πλέον να ξεκινά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες αισιοδοξούν ότι η χρονιά θα είναι ανάλογη της περσινής, ώστε η ομάδα να πετύχει και πάλι τους στόχους της και να δείξει για μία ακόμη φορά ότι η ΑΕΛ είναι ΠΑΝΤΟΥ!

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου σημείωσε: «Η προσπάθεια έδωσε καρπούς πέρυσι με βάση του πλάνο που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας ενισχυθήκαμε κατάλληλα ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου και της διοίκησης αλλά και στις προσδοκίες από τους εαυτούς μας».

Το τεχνικό επιτελείο παράλληλα προετοιμάζεται για τη διεξαγωγή των πρώτων φιλικών αγώνων, και κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου η ΑΕΛ θα πάρει μέρος στο τουρνουά που θα διοργανώσει η ΕΣΚΑΘ με τη συμμετοχή του ΓΣ Λαρισαίων, των Τιτάνων Παλαμά, της Μεταμόρφωσης Βόλου, του ΑΣ Καρδίτσας και του Ερμή Αγιάς.

Mέσα στις επόμενες ημέρες τέλος θα γίνει επισήμως γνωστή η σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής που θα ασχολείται αποκλειστικά με την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ.

Το ρόστερ

ΟΝΟΜΑ ΘΕΣΗ

Κώστας Σαριμπαλίδης 1

Χρήστος Παπανικολάου 1

Δημήτρης Τζήμας 1

Γιάννης Μπεχλιβάνος 1-2

Μιχάλης Πολίτης 2

Σάκης Κουτίνας 3

Γιώργος Βλαχούλης 2-3

Δημήτρης Κονδυλόπουλος 2-3

Χρήστος Λαλάκης 2-3

Νίκος Τσούτσος 4

Κώστας Αθανασόπουλος 4

Νίκος Παπαϊωάννου 4

Παναγιώτης Φιλιππόπουλος 4-5

Γιάννης Μαλτέσιος 5

Φάνης Παπακώστας 5

 

Το τεχνικό επιτελείο

Προπονητής: Αβραάμ Παπαδόπουλος

Βοηθός: Αποστόλης Τριανταφύλλου

Γυμναστής: Χρήστος Χαλίτσιος

Ιατρικό επιτελείο: Αντώνης Τσαγκάλης-Γιάννης Σαΐνης

Φυσιοθεραπευτής: Κώστας Καλαμπάκας