Βαθμολογία

O Ατρόμητος Βαμβακούς... ξανάρχεται!

Τον πήχη ψηλά έχει θέσει η διοίκηση του Ατρομήτου Βαμβακούς και φέτος, αγωνιζόμενος στην Β’ ΕΠΣΛ, έχει και πάλι μεγάλα όνειρα σε μια νέα κατηγορία που θα αγωνίζονται. Στις πρώτες μέρες προετοιμασίας υπάρχει μεγάλη διάθεση και όρεξη για κάτι καλό που θέλουν να ετοιμάσουν.

Τα νέα αποκτήματα

Βασίλης Σκαρλάτος (Πρόεδρος): «Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»

Στον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την γρήγορη και άνετη παραμονή, έκανε λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Σκαρλάτος ο οποίος και τόνισε, «Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Υγεία να έχουμε όλοι μας. Ο στόχος μας είναι μια καλή πορεία στην Β΄ΕΠΣΛ, η οποία και θα είναι ιδιαίτερα δυνατή φέτος, καθώς όλες οι ομάδες είναι ιδιαίτερα ενισχυμένες και δυνατές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς όμως με την σειρά μας θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Χρήστος Ανδρεόπουλος (Προπονητής): «Να ανταπεξέλθουμε…»

Στο ίδιο φάσμα δηλώσεων κινήθηκε και ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Ανδρεόπουλος, ο οποίος δήλωσε, «Μια καινούρια χρονιά η οποία μας βρίσκει σε μια νέα κατηγορία. Όπως είναι λογικό η Β΄ ΕΠΣ Λάρισας είναι μια πιο δύσκολη κατηγορία και θα κοιτάξουμε να σωθεί η ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το θετικό είναι πως όλες μας οι προσθήκες είναι παιδιά με εμπειρία από μεγάλες κατηγορίες και θεωρώ πως θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε στις μεγαλύτερες υποχρεώσεις μας».

Αλέξης Μακρής (Ποδοσφαιριστής): «Με όπλο το καλό κλίμα»

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία στην ομάδα μου πρώτα και από εκεί και έπειτα σε όλες τις ομάδες του Νομού. Στόχος της ομάδας είναι η άνετη παραμονή και δεν θα πούμε όχι εάν έρθει κάτι καλύτερο. Καλό κλίμα έχουμε στον σύλλογο, οπότε και δεν φοβόμαστε τίποτα».

Νίκος Παλαμίδας (Ποδοσφαιριστής): «Καλό πλασάρισμα»

«Καλή μας σεζόν. Γρήγορη παραμονή θα κυνηγήσουμε και όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη του ομίλου μας».

Αποστόλης Θεοχάρης (Ποδοσφαιριστής): «Όσο ψηλότερα γίνεται»

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Να έχουμε ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο τέλος του οποίου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται».

Γιώργος Γκούνης (Ποδοσφαιριστής): «Στις πρώτες θέσεις με υγεία»

«Να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην οποία θέλουμε να υλοποιήσουμε σε πράξη τους στόχους μας. Θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις του ομίλου, έχοντας πάνω απ΄ όλα υγεία».

Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Νίκος Μαργαριτόπουλος (Ζωοδόχου Πηγής), Αποστολής Θεοχάρης, Διονύσης Βόπης (Αχιλλέας Φαρσάλων), Νίκος Παλαμίδας, Δημήτρης Κεσέογλου (Α.Ο. Ναρθακίου).

Έφυγαν: Χρήστος Λάμπρου (Άρης Διλόφου).