Βαθμολογία

Έτοιμος για νέες προκλήσεις ο Αετός Αετολόφου

Έχοντας εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ, ο Αετός Αετολόφου τη νέα σεζόν θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος στην παραπάνω κατηγορία.

Με στόχο πάνω απ΄ όλα τον αθλητισμό και την ομαδικό πνεύμα, ο Κώστας Δεληγιώργης, έχει αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, εκτελώντας τα καθήκοντα του προέδρου με πάθος και μεράκι για προσφορά στον τόπο. Άλλωστε σε αυτό το μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του στην επίσημη πρώτη της ομάδας.

Τα νέα αποκτήματα

Κώστας Δεληγιώργης (Πρόεδρος): «Να είναι καλύτερη από την περσινή»

«Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία του Νομού με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Στόχος μας και φέτος είναι να γεμίσουμε το χωριό με αθλητισμό και σωστό πνεύμα σκέψης μέσα από ομαδικότητα. Η δεύτερη χρονιά πιστεύω να είναι καλύτερη από την περσινή, ούτως ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Το έμψυχο υλικό υπάρχει από πέρυσι. Κάναμε και τις κατάλληλες προσθήκες που χρειαζόταν. Πλέον όλοι τους είναι στο χέρι του προπονητή μας».

Χρήστος Ηλιάδης (Προπονητής): «Στόχος μας είναι ο αθλητισμός»

Με παρακαταθήκη την περσινή σεζόν, ο Χρήστος Ηλιάδης, προετοιμάζει την ομάδα και για την νέα χρονιά, με στόχο ο Αετός να σηκωθεί και να πετάξει ψηλά. «Πέρυσι μια νεοσύστατη ομάδα ξεκίνησε με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και με παιδιά από τον Αετόλοφο για κάτι όμορφο. Η πορεία μας ήταν νομίζω αξιοζήλευτη και φέτος θέλουμε το κάτι παραπάνω. Ανεβάσαμε τον πήχη με δύο – τρεις καλές προσθήκες που κάναμε. Στόχος μας είναι ο αθλητισμός πάνω απ΄ όλα και ότι μας προκύψει θα το δούμε στο φινάλε».

Σταύρος Ηλιάδης (Ποδοσφαιριστής): «Ακόμα καλύτερα»

«Εύχομαι να έχουμε υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Μέσα από την υγεία να πετύχουμε τους στόχους μας. Πέρυσι κάναμε μια καλή σεζόν, δεδομένου και πως ήταν η πρώτη χρονιά της ομάδας. Τα πήγαμε αρκετά καλά. Για την νέα χρονιά πιστεύω πως και με τις προσθήκες που κάναμε, θα τα πάμε καλύτερα».

Αποστόλης Γεωργοβίτσας (Ποδοσφαιριστής): «Ευελπιστούμε στην άνοδο»

«Καλή χρονιά σε όλους. Μακριά από τραυματισμούς και γεμάτοι υγεία να είμαστε. Όλα να πάνε καλά για τον Αετό. Έχουμε δυνατή ομάδα και ευελπιστούμε στην άνοδο».

Νίκος Παντελιάδης (Ποδοσφαιριστής): «Καλό ποδόσφαιρο»

«Υγεία σε όλα τα παιδιά σε όλον τον Νομό. Στόχος μας είναι καλύτερη πορεία από πέρυσι. Πέρυσι μαζέψαμε εμπειρίες και φέτος ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο που να το ευχαριστηθούμε και από εκεί και πέρα ότι μας προκύψει».

Γιάννης Τσανάς (Ποδοσφαιριστής): «Να αλλάξουμε επίπεδο»

«Καλή μας χρονιά. Στόχος μας είναι η άνοδος. Μακάρι όλα τα σωματεία να είχαν την οργάνωση του Αετού. Θεωρώ πως μέσα από την οργάνωση αυτήν και την σωστή μας δουλειά η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο».

Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Γιάννης Τσανάς (Ελευθέριο), Χρήστος Παφίλης, Γρηγόρης Γάλλος (Δωτιέας Αγιάς), Βαγγέλης Γωγουβίτης (Καστρί), Θοδωρής Βλάχος.

Έφυγαν: