Βαθμολογία

Έτοιμο για ένα βήμα παραπάνω το Κιλελέρ

Το Κιλελέρ, πέρυσι, πρωταγωνίστησε στον Όμιλο του στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία και τελικά, έχασε την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία στις λεπτομέρειες. Φέτος, η ομάδα, που κράτησε τον κορμό της και παράλληλα ενισχύθηκε αρκετά, δηλώνει έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει στα ίσια την άνοδο της στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στον πάγκο της ομάδας, παρέμεινε ο Βασίλης Δραγατζίκης, που το περσινό του πέρασμα στην ομάδα, κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένο, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι κατάγεται από το χωριό. Από εκεί και πέρα, ο κορμός της ομάδας παρέμεινε, με παιδιά από το χωριό, αλλά αποκτήθηκαν και ποδοσφαιριστές από άλλα μέρη, οι οποίοι με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν να επιτευχθεί ο στόχος.

Τα νέα αποκτήματα

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι ένας από τους περσινούς στόχους, ήταν και η προώθηση νέων παιδιών από τα τμήματα υποδομών στην ανδρική ομάδα, κάτι που θα γίνει και φέτος, καθώς στο Κιλελέρ, όλοι πιστεύουν ακράδαντα πως οι υποδομές είναι η βάση για μια ομάδα, παράλληλα με το καλό κλίμα, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πως υπάρχει.

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο του Κιλελέρ, όπου η ομάδα διεξάγει την προετοιμασία της και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την προπόνηση, αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Χρήστος Φτάρας (Πρόεδρος): «Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους»

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και για φέτος. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους, επειδή πλέον η Β’ κατηγορία έχει καταντήσει ρουτίνα για εμάς, μιας και δύο χρονιές συνεχόμενα πρωταγωνιστούσαμε και χάναμε την άνοδο σε λεπτομέρειες. Επίσης, εύχομαι για τα παιδιά, να έχουν μια υγιή χρονιά και να παν όλα καλά στο αγωνιστικό κομμάτι. Όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Το ευχάριστο της περσινής χρονιάς, είναι το ότι καταφέραμε να στήσουμε την ακαδημία μας επιτυχώς, με πολλές συμμετοχές και σε τουρνουά και σε αθλητές. Φέτος, έχουμε περισσότερες συμμετοχές στην ακαδημία, μιας και καταφέραμε να έχουμε παιδιά από 10 χωριά γύρω από το δικό μας και συνεχίζουμε για το καλύτερο».

Βασίλης Δραγατζίκης (Προπονητής): «Θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση»

«Φέτος, πάμε να κάνουμε την υπέρβαση. Έχουμε 2 χρονιές, που τερματίζαμε σε καλές θέσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Δημιουργήσαμε ένα τμήμα υποδομής πέρυσι, που θεωρώ πως αυτό ήταν το καλύτερο που κάναμε, το να μαζέψουμε δηλαδή τα νέα παιδιά της γύρω περιοχής. Φέτος, θεωρώντας, ότι έχουμε κάποιες εμπειρίες παραπάνω και έχοντας και περισσότερη αυτοπεποίθηση με κάποιες προσθήκες που κάναμε, θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ελπίζω, να τα καταφέρουμε. Βέβαια, δεν θέλω να γεμίσω με άγχος τα παιδιά, λέγοντας αυτό το πράμα, αλλά δεν το κρύβουμε το ότι θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση και να πάμε στην παραπάνω κατηγορία. Την προηγούμενη σεζόν, το λάθος μας ήταν ίσως ότι στηριχτήκαμε σε δικά μας παιδιά, τα οποία ίσως δεν άντεχαν το βάρος των προσδοκιών μας. Φέτος, με αυτά τα παιδιά, που θεωρώ ότι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές συν αυτούς που ήρθαν ως προσθήκες περιμένουμε να μας βοηθήσουν να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι μια ομάδα για να μείνει και να κρατηθεί, πρέπει να στηρίζεται σε δικά της άτομα».

-Για τα μεταγραφικά: «Μεταγραφικά κινηθήκαμε ικανοποιητικά. Πήραμε τον Καραΐσκο, από το Καλοχώρι, τον Κωνσταντά, από τους Καλαρρύτες και τους Παλάσκα και Γκέκα, από τα Βούναινα. Επιπλέον, αποκτήσαμε και τον Καναλιώτη, που έπαιζε στο Στεφανοβίκειο.

-Για τα φιλικά: «Παίζουμε αύριο (σ.σ. σήμερα), με το Μελισσοχώρι, την Τρίτη, παίζουμε με το Μαυροβούνι, την Πέμπτη μέσα στα Βούναινα και στην συνέχεια, με τον Πανιώνιο. Επιπλέον, στις 3 Σεπτέμβρη, θα κάνουμε ένα τουρνουά με το Αρμένιο και κάποια ακόμα ομάδα. Από εκεί και πέρα, είναι να παίξουμε και με Πουρνάρι, Πελασγιώτιδα και ενδεχομένως με Μελία. Έχουμε αρκετά φιλικά και πιστεύω ότι θα την δέσουμε την ομάδα».

Αντώνης Κοκότσικας (Ποδοσφαιριστής): «Πολυπόθητος στόχος η άνοδος»

«Είμαι από τους πιο μεγάλους σε ηλικία στην ομάδα. Έχουμε ένα καλό υλικό. Κρατήσαμε τον περσινό κορμό και παράλληλα ήρθαν και κάποια νέα παιδιά, που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ευελπιστούμε να πάμε καλύτερα σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι και να πετύχουμε τον πολυπόθητο σκοπό που είναι η άνοδος».

Παντελής Γκέκας (Ποδοσφαιριστής): «Να κάνουμε πρωταθλητισμό»

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα. Αυτό που θέλουμε εμείς, είναι να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία και να κάνουμε πρωταθλητισμό. Μακάρι στο τέλος του πρωταθλήματος, να έχουμε πετύχει τον στόχο μας».

Θάνος Ζιόμπουρας (Ποδοσφαιριστής): «Έχει ανέβει ο στόχος»

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω από όλα. Φέτος, κάναμε κάποιες προσθήκες, επειδή πέρυσι είχαμε κάποιες ελλείψεις και δεν φτάσαμε σε αυτό που έπρεπε να γίνει. Ο στόχος της ομάδας, έχει ανέβει. Θέλουμε να βγούμε κατηγορία φέτος και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Η ομάδα έχει πολύ καλό κλίμα και όλα είναι μια χαρά στα αποδυτήρια».