Βαθμολογία

Ο απόηχος από την Γ.Σ. της ΕΠΣΛ

Την Πέμπτη το απόγευμα (20/8) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Διόνυσος», η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των Σωματείων-Μελών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού Λάρισας, υπό την παρουσία του προέδρου της Ένωσης, κυρίου Ζήση Γρηγορίου. Η παρουσία εκπροσώπων των ομάδων δεν ήταν μεγάλη, καθώς μόλις 28 αντιπρόσωποι έδωσαν το παρόν, ωστόσο όπως προβλέπει το καταστατικό, η Γενική Συνέλευση προχώρησε στις εργασίες της.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει και παραλειπόμενα και φωτογραφικό υλικό από την Γ.Σ. που κάλυψαν οι Γιώργος Μητσιούλης και Βάσω Γκατζούλη. Σε προηγούμενα άρθρα μεταδώσαμε τις κληρώσεις της Α’ και Α1’ ΕΠΣΛ, καθώς και όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια των διεργασιών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αρκετοί πρόεδροι ομάδων από τις δύο μεγάλες κατηγορίες του νομού μας έλαμψαν διά της απουσίας τους. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε εμείς να το αιτιολογήσουμε. Η Συνέλευση ξεκίνησε με καθυστέρηση τριών τετάρτων και ξεκίνησε στις 20:15 και κράτησε περίπου 1 ώρα.

Αφού ανέλυσε ο πρόεδρος κ. Ζήσης Γρηγορίου τα οικονομικά της Ένωσης πήρε το λόγο ο κ. Τέλης Γκούμας (μέλος της Ένωσης) και έκανε τοποθέτηση (να εξομοιωθούν τα έξοδα των διαιτητών για τις ομάδες όπως συμβαίνει και με τους γιατρούς) επειδή τα τελευταία χρόνια πολλές ομάδες που είναι εκτός Λάρισας αντιμετωπίζουν προβλήματα όσον αφορά τα έξοδα των διαιτητών με αποτέλεσμα έτσι να χάνονται ομάδες. Είπε χαρακτηριστικά πως δεν είναι μόνο η Λάρισα με τις ομάδες της, αλλά η ΕΠΣΛ όλων των ομάδων του νομού. Συμφώνησαν να το θέσουν στο συμβούλιο που θα γίνει τον Ιανουάριου.

Ο κ. Γρηγορίου αναφέρθηκε στο γεγονός η κρίση επηρέασε και τον θεσμό του αθλητισμού καθώς οι επιχορηγήσεις από το κράτος έχουν στερέψει. Ζήτησε την κατανόηση όλων των παραγόντων και υποσχέθηκε πως από την πλευρά της η Ένωση θα κάνει πάντα το καλύτερο όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι η Ένωση Λάρισας διαθέτει τους καλύτερους διαιτητές και το τεκμηρίωσε με το γεγονός ότι τη νέα χρονιά ο νομός μας θα έχει διαιτητή στην Σούπερ Λίγκα, τον κ. Αθανάσιο Τζήλο.  

Κατά γενική ομολογία, ανεξαρτήτου του γεγονότος πως έλειπαν αρκετοί παράγοντες, η Γ.Σ. ήταν μεστή, πολύ κατατοπιστική όσον αφορά τα θέματα του απολογισμού και στο τέλος φάνηκε πως οι περισσότεροι πήραν τις απαντήσεις που ήθελαν και μετά την κλήρωση είχαν να συζητούν μόνο για το ποια ομάδα θα έχουν σαν αντίπαλό τους την πρώτη αγωνιστική.