Βαθμολογία

Στη Λαμία ο Κοτσώνης

Οι εξελίξεις στα Τρίκαλα ήταν τέτοιες που πολλοί παίκτες εξετάζουν το ενδεχόμενο φυγής τους. Ένας από αυτούς το έκανε ήδη και μάλιστα βρήκε και τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοτσώνη. Ο 26χρονος αμυντικός από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη Λαμία και φαίνεται πως απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω του ατζέντη του Ηλία Ματθαίου, ο οποίος έγραψε στο facebook ανεβάζοντας και φωτογραφία: «Θωράκισε τα μετόπισθεν η Λαμία με τον Δημήτρη Κοτσώνη! Εδώ στην ιστορική Πλατεία Ελευθερίας κάτω από το επιβλητικό κάστρο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι ο Κοτσώνης αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο έκανε 35 ματς και τέσσερα γκολ. Στο παρελθόν έχει παίξει και σε Πανηλειακό, Εργοτέλη και Άρη. Λίγο μετά τις 19.00 ο σύλλογος της Φθιώτιδας ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κοτσώνη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 26χρονο (25/01/1989) κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Κοτσώνη, που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης με 27 συμμετοχές και 2 γκολ. Ακόμη έχει παίξει σε Πανηλειακό, Εργοτέλη και Άρη».