Βαθμολογία

Προανήγγειλε μεταγραφές ο Χαραλαμπίδης

Με τη «λευκή» φιλική ισοπαλία κόντρα στη Λαμία ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Βόλου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος τόσο με την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι της Φθιώτιδας, όσο και με τον τρόπο, που έχουν δουλέψει μέχρι τώρα οι παίκτες του.

Κι αυτό, καθώς διακρίνει πως ήδη οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας παρουσιάζουν σωστή σκέψη και νοοτροπία, ενώ βγάζουν παράλληλα πάθος και ζήλο στις προπονήσεις. Θα πρέπει ωστόσο να αναμένεται άμεση μεταγραφική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ο Χαραλαμπίδης προανήγγειλε νέες προσθήκες.

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δουλέψαμε πάρα πολύ και θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν πολύ πάθος και ζήλο. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό τεστ με τη Λαμία και θεωρώ ότι βγήκαν αρκετά πράγματα.

Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει σωστή σκέψη και νοοτροπία. Τα πόδια είναι πολύ βαριά και είμαστε σε καλό δρόμο. Η Λαμία θα είναι πολύ καλή, έχει έμπειρους παίκτες και έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Όσον αφορά το ρόστερ θα γίνουν ακόμη κάποιες προσθήκες», ήταν τα λόγια του.