Βαθμολογία

«Σεφτέ» ο νέος Πιερικός!

Με δυο γκολ τα οποία πέτυχε στις αρχές του δευτέρου μέρους, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 απο του αξιόμαχου Διαγόρα Σεβαστής ο νέος και ανανεωμένος Πιερικός.

Ο αγώνας είχε φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, είχε καλό για την εποχή ρυθμό, είχε και δυο ομάδες με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση τους. Ιδιαίτερα η ομάδα της Κατερίνης που στήνεται ουσιαστικά απο το μηδέν και δεν έχει πολύ χρόνο δουλειάς στα πόδια των παικτών της.

Σίγουρα ο χρόνος λειτουργεί για την ομάδα του Πιερικού που με βάση το ρόστερ του (μιας και είναι πολύ νωρίς να μιλάει κανείς για αγωνιστική εικόνα), θα χρειαστεί άλλους 5-6 ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές για να "πατήσει" με αξιοπρέπεια στην δύσκολη, σκληρή και άγνωστη για τους Κατερινιώτες Γ΄Εθνική κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε στο 48΄ο Ολιβέϊρα για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 71΄με όμορφη κεφαλιά "ψαράκι" ο Νταντίνης, μετά απο ωραία σέντρα του Ντιέγκο.

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φυρινίδης, Πολυχρονιάδης, Κουρούπης, Παπαδόπουλος Δ., Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος Σ., Κωνσταντίνου, Ντιέγκο, Γεωργίου, Καράμπελας, Ολιβέιρα. Έπαιξαν ακόμη και οι Γκεβρέκης, Δαδάκος, Νταντίνης, Παναγιωτίδης, Κυπαρίσσης, Μπασμπανάς, Βροχαρίδης, Παπαδόπουλος Αστ., Κίτσιος, Γκέρσι, Αβραμίδης.

Πηγή: Pieriasport.blogspot.gr