Βαθμολογία

Ισοπαλία και συμπεράσματα…

Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ο Απόλλωνας αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ατρόμητο Παλαμά. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Φιλιππούπολης και αποτέλεσε άλλο ένα τεστ ετοιμότητας.

Ο προπονητής κ. Γιάννης Μάγγος είχε την ευκαιρία να αποκομίσει χρήσιμα συμπεράσματα, από την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και σίγουρα είδε τα σημεία που πρέπει να δουλέψει μαζί τους για να παρουσιασθούν όσο το δυνατόν, πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αμυντικά η ομάδα του Απόλλωνα κινήθηκε σε αρκετά καλά επίπεδα, μη επιτρέποντας τους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν την παραμικρή ευκαιρία στα καρέ του Τάσου Κουρδή (α” μέρος) και του Κώστα Μπρέλλα, που επανήλθε από τον τραυματισμό του, στην επανάληψη.

Επιθετικά η πιο κραυγαλέα ευκαιρία για τον Απόλλωνα σημειώθηκε στο 71′, όταν από υποδειγματική σέντρα του Τσένου, ο Αντωνόπουλος έβγαλε αμέσως κάθετη μπαλιά στον Παλάσκα, που στο δεύτερο δοκάρι έπιασε αμέσως το βολέ για να διώξει σωτήρια πάνω στην γραμμή ο τερματοφύλακας του Παλαμά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουρδής Αν., Νάτσι, Γιαννακόπουλος, Κολιός, Φλώρος, Κουρδής Γ., Κούρο (26′ Αντωνόπουλος), Χαρούλης, Παλάσκας, Μπόντε, Κουβελάς.

– Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Μπρέλλας, Σάλα, Νάστας, Τσένος, Ευσταθιάδης, Κόλα, Αποστολίδης, Σάρα, Βαγενάς, Αποστολίδης και Τσούντσουρας.

– Την Παρασκευή (21/08/15) στις 18.00 μια ομάδα του Απόλλωνα αποτελούμενη κυρίως από νεαρούς παίκτες, θα αγωνισθεί στο Ελευθεραί, με το φίλο εκεί τοπικό σωματείο.

– Την Κυριακή (23/08/15) στις 18.00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης θα υπάρξει ένας ακόμη δυνατός φιλικός αγώνας με την ομάδα της Φίκης Τρικάλων, η οποία έχει και αυτήν στόχους Γ” Εθνικής κατηγορίας φέτος, από την ΕΠΣ Τρικάλων.