Βαθμολογία

Ενισχυμένη και πιο έμπειρη φέτος η Δάφνη Γλαύκης

Η Δάφνη Γλαύκης, μπορεί πέρυσι να ήταν νεοφώτιστη στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας, ωστόσο κατάφερε όχι μόνο να σωθεί και να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά να το επιτύχει αυτό και με αρκετή άνεση, κατακτώντας παράλληλα και υψηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Παράλληλα, ένα από τα ατού της ομάδας αυτής στο πρωτάθλημα που πέρασε, ήταν και το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε, κάτι το οποίο ήταν κοινή παραδοχή όλων των φιλάθλων.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Τον ίδιο στόχο, έχει και φέτος η ομάδα της Γλαύκης, με τους ανθρώπους της διοίκησης, να εμπιστεύονται την τεχνική ηγεσία στον Φώτη Πλίτση, που με την εμπειρία του, θέλει να φτιάξει ένα σύνολο αξιόλογων, έμπειρων αλλά και νεαρών ποδοσφαιριστών, που θα παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, με έναν στόχο. Να κατακτήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα, να παίξουν πιο απελευθερωμένα, με σκοπό να το ευχαριστηθούν.

Τα νέα αποκτήματα

Η ομάδα, ανανεώθηκε αρκετά, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές έφυγαν, ωστόσο, το κενό συμπληρώθηκε από τις μεταγραφές που έγιναν, με την ομάδα να στελεχώνεται με αξιόλογους ποδοσφαιριστές, που έχουν αποδείξει την αξία τους στα γήπεδα του Νομού μας τα τελευταία χρόνια.

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο της Γλαύκης, όπου η Δάφνη υποδέχτηκε τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και σας παρουσιάζει δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό.

Φώτης Πλίτσης (Προπονητής): «Να συνεχίσουμε την καλή δουλειά»

«Εύχομαι καλή χρονιά αρχικά, σε όλες τις ομάδες, με υγεία. Θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό έργο που άφησε πίσω του ο κύριος Δανιλούλης. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και πέρυσι κατετάγη στην 8η θέση. Σώθηκε πάρα πολύ νωρίς και εύχομαι κάτι τέτοιο να γίνει και φέτος. Θέλουμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε, αν και έχουμε κάποιες απώλειες, μιας και έφυγαν κάποια παιδιά, ωστόσο πήραμε νέους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα παραμείνουμε άνετα στην κατηγορία».

-Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε πάρει ήδη 6 ποδοσφαιριστές και μέχρι το τέλος, θέλουμε άλλα 4 παιδιά για να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Συγκεκριμένα αποκτήσαμε τους Κολιοφούτη από την Νέα Πολιτεία, τον Τσούτσα, τον Παπαρσένο και τον Τσιώμη από την Τερψιθέα, τον Ντουρουντάκη από τα Βούναινα και τον Ζαβρή, από ομάδα της Καρδίτσας».

-Για τα επερχόμενα φιλικά προετοιμασίας: «Άλλα φιλικά από δω και πέρα, έχουμε με τον Σμόλικα στις 25 Αυγούστου, στις 28 Αυγούστου με τα Βούναινα και στις 30 Αυγούστου με τον Σ.Σ. Ραψάνης».

Γιάννης Κολιοφούτης (Ποδοσφαιριστής): «Θα τα καταφέρουμε»

«Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και χωρίς τραυματισμούς. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η ομάδα, είναι αρκετά ανανεωμένη, έχει καλό προπονητή και ικανούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Κώστας Αλεξανδρής (Ποδοσφαιριστής): «Όπλο μας το καλό κλίμα»

«Καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να πετύχουμε νωρίς την παραμονή μας, ούτως ώστε μετά να παίζουμε χωρίς άγχος. Η ομάδα μας, είναι αρκετά δεμένη και πιστεύω ότι ένα από τα θετικά είναι το γεγονός ότι έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και είμαστε όλοι μια γροθιά».