Βαθμολογία

Μπορεί να έπεσε, αλλά επιβάλλεται να επιστρέψει ο Φιλοκτήτης

«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς», λέει μια παροιμία και κάτι τέτοιο από ότι φαίνεται, ισχύει και για την περίπτωση του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, που πέρυσι δεν τα κατάφερε στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Α1’ ΕΠΣΛ, στην οποία και θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική σεζόν που μας έρχεται.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι άνθρωποι της ομάδας, αφυπνίστηκαν και προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ούτως ώστε η φετινή χρονιά να είναι μια παρένθεση για το ιστορικό σωματείο του Νομού μας και στο τέλος της να πανηγυρίσει την άνοδο εκεί που του αξίζει να αγωνίζεται.

Τα νέα αποκτήματα

Ο Γιώργος Παπαντωνίου, επιλέχτηκε για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με την διοίκηση να ποντάρει πολλά στην εμπειρία που έχει τόσα χρόνια που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, έγιναν και οι κατάλληλες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, που θα βοηθήσουν κι αυτοί από το δικό τους μετερίζι στην επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος, από την επιστροφή του Φιλοκτήτη στα «σαλόνια» του Νομού Λάρισας.

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο της Γλαύκης, όπου η ομάδα της Μελιβοίας επρόκειτο να παίξει φιλικό αγώνα απέναντι στην τοπική Δάφνη και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών για την φετινή χρονιά, καθώς επίσης και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Γιώργος Παπαντωνίου (Προπονητής): «Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια»

«Στην ομάδα μας, υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά και πιστεύω ότι θα γίνει μια καλή προσπάθεια φέτος. Έχουμε κάποια προβλήματα, καθώς μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι που κάναμε, είχαμε έναν τραυματισμό, του στόπερ μας, Αποστόλη Κατσιάνου. Έτσι, τα πράγματα, είναι κάπως δύσκολα για εμάς. Πρέπει να κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας. Εύχομαι, να έχουμε υγεία, επειδή δεν ξεκινήσαμε καλά και είχαμε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού».

-Για τις μεταγραφές: «Αποκτήσαμε τον Άρη Καπετάνιο, τον Ζήση Τσιαγκάλη, 3 νέα παιδιά, από την Δόξα Αμυγδαλής, τους Ανδρέου Άγγελο και Δημήτρη, καθώς επίσης και τον Χρήστο Καματέρη. Επιπλέον, ακολουθούν και 2-3 παιδιά από τα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα, από το εφηβικό. Τέλος, περιμένουμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις ακόμα, καθώς επίσης και έναν τερματοφύλακα».

-Για τα φιλικά: «Φιλικά, έχουμε κλείσει με Χειμάδι, Νίκαια, την ερχόμενη Πέμπτη, με την Μελία το άλλο Σάββατο και ένα που κλείσαμε με τον Σμόλικα, αλλά ακυρώθηκε. Από εκεί και πέρα, βλέπουμε καθώς δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Άρης Καπετάνιος (Ποδοσφαιριστής): «Θα κάνω ότι μπορώ για να τα καταφέρουμε»

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και πάνω από όλα με υγεία για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Επέστρεψα στον Φιλοκτήτη, μετά από αρκετά χρόνια και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, ώστε η ομάδα να καταφέρει τον στόχο της και να επιστρέψει στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία».

Ζήσης Τσιαγκάλης (Ποδοσφαιριστής): «Ο Φιλοκτήτης αξίζει να αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΛ»

«Ο Φιλοκτήτης, είναι μια μεγάλη ομάδα και τόσα χρόνια, πρωταγωνιστούσε στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Από την στιγμή που έπεσε την Α1’, η φιλοδοξία μας είναι να ανέβουμε εύκολα και γρήγορα στην μεγάλη κατηγορία, εκεί δηλαδή που αξίζει να αγωνίζεται ο Φιλοκτήτης. Ευελπιστούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να τα καταφέρουμε».