Βαθμολογία

Κοντοχρήστος – Μασούρας για χίλια γούστα!

Ο Χρήστος Κοντοχρήστος

Ιδιαίτερα βελτιωμένη ήταν η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον Τύρναβο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η εικόνα της στην επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετική και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Φυσικά στην αλλαγή έπαιξαν σημαντικό ρόλο και κάποιες αλλαγές που έγιναν και έδωσαν έναν άλλον αέρα…

Ξεχωρίσαμε τους δύο μπακ που πραγματικά ήταν εντυπωσιακοί και έκαναν την διαφορά! Ο λόγος για τον αριστερό Χρήστο Κοντοχρήστο και τον δεξί Γιάννη Μασούρα. Και οι δύο βοήθησαν σημαντικά σε αυτό που θέλει ο προπονητής τους. Έπαιζαν εξαιρετικά τη θέση τους και ανασταλτικά αλλά και δημιουργικά. Αρκετές φορές είδαμε τον Κοντοχρήστο να συγκλίνει ακόμη και στον άξονα βοηθώντας στο επιθετικό κομμάτι την ομάδα του. Όλη αυτή η λειτουργία έκανε την ΑΕΛ να παίξει περισσότερο επιθετικά, να κάνει ευκαιρίες και να ολοκληρώσει περισσότερες φάσεις!

Ο Γιάννης Μασούρας

Στους διακριθέντες είναι φυσικά ο Ουρτάδο που βγάζει τρομερή ποιότητα αλλά μπορεί εύκολα να σκοράρει ακόμη και απ’ το πουθενά, ενώ οι Χοτζάλι, Μπουντόπουλος και Τσιμπάμπα ήταν μέσα στους καλύτερους!