Βαθμολογία

Ντόστανιτς: «Στο δεύτερο έμεινα ικανοποιημένος»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς μετά το τέλος του φιλικού με τον Τύρναβο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάθε φιλικό για μένα είναι σαν προπόνηση. Στο πρώτο μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Στο δεύτερο έμεινα ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες που έπαιξαν αρκετά γρήγορα. Και θέλω να δω ακόμη περισσότερα στοιχειά και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα, δουλεύουν πάρα πολύ και είμαι ευχαριστημένος».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Θα προσηλωθούμε 100% στη δουλειά που κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο και θέλει εργασία».

Για το πόσοι παίκτες αναμένεται να αποκτηθούν: «Με αυτούς τους παίκτες που έχω είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος ωστόσο αν χρειαστεί να βρούμε παίκτη που να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε, καλό θα είναι να τον αποκτήσουμε».

Για το φιλικό με Λαμία και πόσα φιλικά θα γίνουν: «Δεν ξέρω τι έγινε με την Λαμία. Να δούμε με το Κύπελλο τι θα γίνει. Έχω προγραμματίσει ακόμη 4 φιλικούς αγώνες και αυτό επίσης θα εξαρτηθεί από το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί: «Έχουμε ακόμη χρόνο για να αποφασίσουμε ποιοι παίκτες θα παραχωρηθούν ως δανεικοί”».

Για τον Τσιμπάμπα: «Έχει πάρα πολλή ποιότητα ο παίκτης και το βασικό είναι να παίζει για την ομάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα αυτό και είναι θετικό που δείχνει ως τώρα τέτοια διάθεση για να βοηθήσει».