Βαθμολογία

Ζιάκας: «Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης»

Ο τεχνικός του Τυρνάβου Μίλτος Ζιάκας μετά το τέλος του φιλικού με την ΑΕΛ τόνισε: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγειά σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Εμείς δείξαμε σήμερα κάποια καλά στοιχειά κόντρα στην μεγαλύτερη ομάδα του Νομού μας την ΑΕΛ αλλά από δικά μας λάθη δεχτήκαμε και τα 3 γκολ. Δεν πειράζει όμως γιατί υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τον τελευταίο καιρό και νομίζω ότι το μέλλον ανήκει σε αυτά νέα παιδιά τα οποία τα πιστεύω, τους στηρίζουμε όλοι και κάθε μέρα θα γίνονται καλύτεροι.

Από εκεί και πέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΛ την ομάδα της πόλης μας για την φιλοξενία και να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να αλλάξει κατηγορία γιατί η ιστορία της ομάδας επιβάλλει την άνοδο στην Α’ Εθνική. Εύχομαι επίσης στο κ. Ντόστανιτς, για τον οποίο έχω την καλύτερη εικόνα έχοντας παράλληλα ιδιαίτερη εκτίμηση στη  Σέρβικη σχολή, να βγάλει στην ΑΕΛ αυτό το οποίο η χώρα του ξέρει καλά».

Για το ρόστερ: «Δεν είναι είναι η πρώτη φορά που δουλεύω με νέα παιδιά. Ξέρω πως θα τους βοηθήσω να ξεπεράσουν την πίεση. Θα την ξεπεράσουν και νομίζω οτι θα είναι μια ομάδα που θα διεκδικεί σε κάθε παιχνίδι την νίκη».

Για τον στόχο: «Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».