Βαθμολογία

Έκανα το τρία στα τρία η ΑΕΛ!

Τρία φιλικά μέχρι τώρα, τρείς νίκες για την ΑΕΛ που κέρδισε με σκορ 3-1 στο προπονητικό κέντρο των Δέντρων την ομάδα του Τυρνάβου. Η αναμέτρηση έγινε παρουσία πλήθος κόσμου, αφού περίπου 2.000 κόσμος γέμισε την εξέδρα και με το παραπάνω.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Θετική εμφάνιση για την ΑΕΛ σε ένα ακόμη παιχνίδι που σίγουρα ήταν μια καλή προπόνηση για τον Ράτκο Ντόστανιτς να δει την ετοιμότητα και τις όποιες ατέλειες έχει η ομάδα.

Από την άλλη ο Μίλτος Ζιάκας είχε και αυτός την ευκαιρία να δει τους νεαρούς παίκτες που διαθέτει η ομάδα του, στο νέο εγχείρημα του Τυρνάβου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Καλός ο Τύρναβος στο πρώτο μέρος, θέλει όμως και κάποιους παίκτες έμπειρους για να μπορεί να σταθεί στη νέα κατηγορία που έχει απαιτήσεις. Ανώτερη ΑΕΛ στην επανάληψη, που ήταν μία ταχύτητα πάνω σε σύγκριση με το πρώτο ημίχρονο.

Στο 11’ ο Νικολακάκης έκανε κακό γύρισμα προς τον Ξενοδόχοβ, με τον Τσιρλίδη να μπαίνει στη φάση, αλλά το τελείωμά του δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα που μπλόκαρε σταθερά. Στο 25’  μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Μπανούση προς τον Ουρτάδο, ο τελευταίο με δύο επαφές έπιασε ένα ευθύβολο συρτό σουτ, ανοίγοντας το σκορ για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν έξι λεπτά μετά. Ο Μπαρούτας μετά από ωραία ατομική ενέργεια βρήκε τον Τασιούλη, που μέσα από την περιοχή με σουτ κατάφερε να νικήσει τον Ξενοδόχοβ για το 1-1.

Στο 34’ Μπουντόπουλος και Ουρτάδο έπαιξαν ωραία το ένα-δύο, με την μπάλα να φτάνει στον Μπανούση, αλλά το σουτ του αρχηγού έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαγιάννης.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ που εμφανίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν εμφανώς καλύτερη από το πρώτο ημίχρονο. Ο λόγος ότι ανέβασε την ταχύτητά της κυρίως από τα άκρα με τους ακραίους οπισθοφύλακες να βοηθούν αρκετά (Κοντοχρήστος – Μασούρας ήταν όλα τα λεφτά).

Στο 49’ όταν ο Χοτζάλι βρήκε με ωραία κάθετη τον Ροβύθη, αλλά ο τελευταίος από θέση τετ-α-τετ, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κούτσικο που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 55’ όταν ο Μασούρας από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη μπαλιά, με τον Χοτζάλι αυτή τη φορά να μην αστοχεί και σε κενή εστία να κάνει το 2-1. Στο 67’ ο Ροβύθης βρήκε τον Τσιμπάμπα, που με αρκετό χώρο μπροστά του δεν δυσκολεύτηκε για το 3-1.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ (68΄ Πατσογιώργος), Νικολακάκης (46’ Μασούρας), Μονιάκης (46’ Κοντοχρήστος), Βέρτζος (75’ Μανακούσιος), Γιοβάνοβιτς (46’ Κομεσίδης), Μπανούσης (57΄ Χάμος), Πάτο (46’ Ροβύθης), Αναστασόπουλος (65΄ Οικονομόπουλος), Μαρουκάκης (46’ Τσιμπάμπα), Ουρτάδο (58΄ Καπός)ο , Μπουντόπουλος (46’ Χοτζάλι).

Τύρναβος 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης (46’ Κούτσικος), Αιβάζης (75’ Αλεξίου), Μπαρούτας, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μανιώτης (61΄ Μανιώτης), Τασιούλης (46΄Σβερκούλης), Κόκκορας (81’ Τσιάγκος), Τσιρλίδης (52’ Παπαχρήστος), Λίταινας, Χριστίδης.

Τον αγώνα διεύθυνε η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, με βοηθούς τους Νίκζα και Μάνο, ενώ τέταρτος ήταν ο Αγγελούλης.