Βαθμολογία

Πίστη για δικαίωση στον Άρη

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Άρη για την εκδίκαση της έφεσης την Πέμπτη, σύμφωνα με όσα δηλώνει και ο δικηγόρος της «κίτρινης» ΠΑΕ Βαγγέλης Χατζηιωάννου. 

«Νομίζω ότι πήγαμε καλά και στο ΔΣ της Football League, βγήκε μία απόφαση, η οποία μας έδωσε το έννομο συμφέρον να προσφύγουμε στην επιτροπή εφέσεων. Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι αν περνούσε η πρόταση του κ. Κούγια και έπαιρνε αναβολή η απόφαση μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, τότε τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολα για τον Άρη. Η αλήθεια ήταν ότι είχα έτοιμο το έγγραφο της έφεσης γιατί συλλέγοντας πληροφορίες, κατάλαβα ότι έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα», ανέφερε αρχικά ο νομικός εκπρόσωπος του συλλόγου στο Goal και πρόσθεσε: 

«Την καταθέσαμε στην αρμόδια επιτροπή και η εκδίκαση θα γίνει αύριο το μεσημέρι. Έχουμε απόλυτο δίκιο και πιστεύω ότι θα τηρηθούν οι κανονισμοί και θα δικαιωθούμε. Τόσο η προκήρυξη του πρωταθλήματος όσο και ο ΚΑΠ είναι υπέρ μας. Υπάρχει εξάλλου και η απόφαση του 2013, όταν και πάλι η Football League είχε κάνει εισήγηση για διεξαγωγή πρωταθλήματος με 23 ομάδες. Η επιτροπή εφέσεων, όμως, με βάση τους κανονισμούς, αποφάσισε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 28 ομάδες, όπως και έγινε. 

Αν η απόφαση είναι θετική για εμάς, τότε η ΕΠΟ πρέπει να αποφασίσει για τον τρόπο συμπλήρωσης των κενών στη Football League και να ορίσει αρχικά αγώνες μπαράζ. Θα πρέπει βέβαια, να διευκρινιστεί αν οι αγώνες αυτοί θα γίνουν με τα ρόστερ της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου ή αν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι μεταγραφές».