Βαθμολογία

Με νέες ελπίδες και όνειρα το Μεσοχώρι!

Μετά τον φρενήρη περσινό καλπασμό της Ελπίδας Μεσοχωρίου, αφού η ομάδα ξεκίνησε με -5 βαθμούς και κατάφερε να βγει πρωταθλήτρια και αήττητη (αξίζει να αναφέρουμε πως δεν αγωνιζόταν στο γήπεδο της), φέτος θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς έχοντας πλέον και την έδρα της που θα είναι και το δυνατό της χαρτί στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Το οικογενειακό κλίμα, η σωστή οργάνωση και η βοήθεια από το χωριό είναι τα συστατικά της πετυχημένης παρουσίας του Μεσοχωρίου εδώ και έναν χρόνο. Ο βασικός πετυχημένος κορμός διατηρήθηκε και έγιναν προσθήκες από έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα.

Τα νέα αποκτήματα

Σίγουρα τον καταλυτικό ρόλο για την πρωταγωνιστική παρουσία του Μεσοχωρίου την φετινή χρονιά θα παίξει ο φίλαθλος κόσμος που θα έρχεται τώρα να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα στο νέο της «σπίτι». Αξίζει να αναφέρουμε πως αν την περσινή χρονιά που βρισκόταν στην Γ’ ΕΠΣΛ το Μεσοχώρι είχε κάλυψη… Σούπερ Λίγκας, φέτος που έχει ανεβεί κατηγορία θα έχει κάλυψη επιπέδου… Champions League (βλέπε ο Θεσσαλός είναι μετρ του είδους).

Αχιλλέας Σκλήκας (Πρόεδρος): «Έχουμε μία καλή οικογένεια»

«Εμείς φέτος έχουμε στόχους. Στόχους το να βγούμε πρωταθλητές στη διάδοση του αθλητισμού, τον σεβασμό των αντιπάλων και στη διαμόρφωση χαρακτήρων των παιδιών. Έχουμε μία καλή οικογένεια, μας ενδιαφέρει η πειθαρχία, η σύμπνοια των παικτών και ο σεβασμός των αντιπάλων. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Είμαι σίγουρος πως όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι παίκτες της Ελπίς Μεσοχωρίου θα μιλήσουν στο τέλος και θα έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα».

Νίκος Χρόνης (Προπονητής): «Να κάνουμε μία καλή προσπάθεια»

«Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κάναμε πέρυσι μία καλή κίνηση με την διοίκηση να φέρουμε στην ομάδα τα παιδιά της γύρω περιοχής. Νομίζω πως πέρυσι κάναμε μία καλή αρχή και η ομάδα άλλαξε κατηγορία. Στόχος για φέτος να κάνουμε αθλητισμό, έχουμε πολλά νέα παιδιά και θα προσπαθήσουμε με τα λίγα έμπειρα παιδιά να κάνουμε μία καλή προσπάθεια και καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».

Νίκος Σαπουνάς (Ποδοσφαιριστής): «Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα»

«Ήρθα σε μία νέα ομάδα, όπου πιστεύω ότι θα έχει μία πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα και φυσικά να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Τόλης Ακριβόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Δεν υπάρχει ξεκάθαρος στόχος»

«Καλή χρονιά να έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Ήρθα σε μία νέα ομάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ. Η διοίκηση κάνει μία καλή προσπάθεια και είναι δίπλα μας. Δεν υπάρχει ξεκάθαρος στόχος, πάμε για το καλύτερο».

Νίκος Μαρκούγιας (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος μας η καλή πορεία»

«Πέρυσι είχαμε πολλές δυσκολίες και φέτος ξεπεράσαμε τις περισσότερες από αυτές. Αποκτήθηκαν λίγοι και σημαντικές ποδοσφαιριστές, όπου είναι και καλοί χαρακτήρες. Θέλουμε να έχουμε μία καλή παρέα και μέσα από τη δουλειά να έρθουν οι επιτυχίες. Στόχος μας η καλή πορεία και ότι καλύτερο έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο για εμάς».

Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Νίκος Σαπουνάς (Προοδευτική Ανάβρας), Τόλης Ακριβόπουλος (Ατρόμητος Δασοχωρίου), Γιώργος Χρόνης (Αετός Μακρυχωρίου),

Έφυγαν: –

Η διοίκηση