Βαθμολογία

Το Βλαχογιάννι θέλει να έχει «υγεία»

Η Δόξα Βλαχογιαννίου ξεκίνησε την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, έχοντας ως βασικό της μέλημα να κάνει γι’ άλλη μια χρονιά μια σταθερή πορεία και να μπορέσει να προωθήσει και νέα παιδιά από το χωριό.

Πέρυσι η ομάδα ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, όμως της κόστισε πολύ το γεγονός είχε πολλούς τραυματισμούς στους κόλπους της, γεγονός που εκ των πραγμάτων πήγε πίσω την ομάδα. Ευχή όλων είναι πάνω απ’ όλα να υπάρχει υγεία χωρίς τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές και να μπορέσουν να δείξουν το έργο τους.

Τα νέα αποκτήματα

Στυλοβάτης της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια είναι ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Φακίτσας που πάνω απ’ όλα αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Η φιλοσοφία της ομάδας φέτος είναι εκτός του γεγονότος να είναι ανταγωνιστική να προωθήσει νέα παιδιά και μέσα από εκεί να δώσει καινούρια πνοή στην Δόξα Βλαχογιαννίου.

Νίκος Φακίτσας (Προπονητής): «Να προωθούμε και νέα παιδιά»

«Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία, κάτι που πέρυσι έλειπε από την ομάδα μας. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί και να έχουμε μία σταθερή ομάδα όπως κάνουμε κάθε χρονιά. Σιγά - σιγά θέλουμε να προωθούμε και νέα παιδιά».

Νίκος Μήσιος (Ποδοσφαιριστής): «Είμαστε και πάλι νέα ομάδα»

«Υγεία να έχουμε πάνω από όλα και να έχουμε μία καλή χρονιά. Είμαστε και πάλι νέα ομάδα, έγιναν ορισμένες μεταγραφές και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θεωρώ πως θα είναι δύσκολο το ερχόμενο πρωτάθλημα στη «μεγάλη» κατηγορία».

Στέλιος Κοκόμπελης (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος για εμάς η καλή πορεία»

«Καλή χρονιά να έχουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και καλή χρονιά στη καινούργια μου ομάδα. Ήρθα σε μία ομάδα όπου έχει υψηλούς στόχους και θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται στο νέο πρωτάθλημα. Στόχος για εμάς η καλή πορεία και το καλό ποδόσφαιρο».

Βαγγέλης Δήμου (Ποδοσφαιριστής): «Να ανεβούμε πιο ψηλά»

«Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Θέλουμε μία καλή χρονιά με καλό ποδόσφαιρο και να ανεβούμε πιο ψηλά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Τέλος, θα θέλαμε να προωθήσουμε και τα νεαρά παιδιά που έχει η ομάδα».

Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Στέλιος Κοκόμπελης (Λάρισα 2012), Ζαφείρης Σουφχάρας (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Λεωνίδας Μπουζούκας (Δόξα Αργυροπουλίου), Δημήτρης Ξεσφίγγης (Δόξα Ραχούλας), Βαγγέλης Ζηρδέλης (ομάδα Βόλου).

Έφυγαν: –