Βαθμολογία

Καλό ποδόσφαιρο θέλει να παίξει και φέτος η Ανθούπολη

Ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία της, η ιστορική ομάδα της Ανθούπολης, που για ακόμα μια χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και θέλει και φέτος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα, που τα τελευταία χρόνια, έχει εδραιωθεί στην Β’ ΕΠΣΛ, θέλει και φέτος να παίξει καλό ποδόσφαιρο, καθώς επίσης και να παράγει ταλέντα, τα οποία θα προωθήσει στην συνέχεια σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, κάτι που είναι και ο στόχος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Τα νέα αποκτήματα

Το κλίμα, στις τάξεις της ομάδας, είναι πολύ καλό, με διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές να αποτελούν μια παρέα και να υπάρχει κατανόηση και συνεννόηση ανάμεσα τους.

To athleticlarissa, βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για φέτος και σας παρουσιάζει δηλώσεις των πρωταγωνιστών, καθώς επίσης και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.

Βασίλης Αδαμόπουλος (Πρόεδρος): «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

«Κατ’ αρχάς, εύχομαι υγεία σε όλα τα σωματεία και σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ήταν είναι και θα είναι ο αιμοδότης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει μια καλή προσπάθεια φέτος στην συνοικία μας. Ήδη, έχουν πλαισιώσει το Διοικητικό Συμβούλιο, περίπου δέκα άτομα και έχουν γίνει οι ανάλογες προσπάθειες σε αποκτήσεις παικτών. Δεν μας ενδιαφέρει να βγούμε πρώτοι, αλλά πάνω από όλα να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αν μη τι άλλο, θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλα τα σωματεία. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα και κάποια λίγα που υπάρχουν, θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε. Καλή χρονιά σε όλους».

Θανάσης Αθανασόπουλος (Προπονητής): «Στόχος η πρώτη πεντάδα»

«Αρχικά, εύχομαι σε όλα τα σωματεία του Νομού, υγεία, καλή χρονιά, με όσο γίνεται λιγότερα προβλήματα. Εύχομαι καλή πρόοδο στους μαθητές και στους επαγγελματίες, καλέ δουλειές. Φέτος, μακάρι να δούμε όσο γίνεται καλύτερο ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας, ξεκίνησε πάρα πολύ καλά για πρώτη μέρα. Είχαμε μια παρουσία περίπου του 90% των παικτών και όσο προχωράμε θα πάμε και καλύτερα, επειδή κάποια παιδιά είναι ακόμα διακοπές. Με καλή δουλειά, οργάνωση και την όρεξη των παιδιών, που είναι εμφανής από την πρώτη μέρα, οι στόχοι μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αντάξιο με το όνομα της Ανθούπολης και να κάνουμε μια καλή πορεία, τερματίζοντας στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Επιπλέον, θέλουμε να προωθηθούν τα μικρά παιδιά στην μεγάλη ομάδα».

-Για τις μεταγραφές: «Ήρθαν οι, Άγγελος Μπατζιανούλης από το Νέο Περιβόλι, ο Βαγγέλης Αντωνόπουλος από το Ελευθεραί, ο Κώστας Σελήνης από την Λάρισα ’88, ο Παναγιώτης Τατσόπουλος από την Λάρισα ’88, ο Παναγιώτης Πούλιος από τον Άγιο Θωμά και ο Σωτήρης Μπικιώτης από τον Ηρακλή Χάλκης. Επιπλέον, αυτήν την εβδομάδα, πιστεύω ότι θα ολοκληρωθούν άλλες τρεις μεταγραφές».

-Με ποιες ομάδες έχετε κλείσει φιλικά προετοιμασίας: «Αυτήν την στιγμή, έχουμε κλείσει με τους Ατρούμητους/Θύελλα στις 25 Αυγούστου, στις 27 Αυγούστου με τους Λύκους και στις 29 Αυγούστου με το Συκούριο. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε το Κύπελλο και μέσα στον Σεπτέμβιο θα κλείσουμε άλλα 3-4 φιλικά για να είμαστε έτοιμοι».

Νίκος Χατζηρούφας (Ποδοσφαιριστής): «Όσο καλύτερη πορεία γίνεται»

«Εύχομαι καλή χρονιά πρώτα από όλα στην ομάδα μου, χωρίς τραυματισμούς και με υγεία πάνω από όλα. Εμείς, φέτος, θα κυνηγήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία γίνεται».

Σωτήρης Μπικιώτης (Ποδοσφαιριστής): «Είμαι αισιόδοξος»

«Είμαι νέος στην ομάδα. Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Μακάρι να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα φέτος και είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε κάτι».

Κωνσταντίνος Νίκου (Ποδοσφαιριστής): «Δίπλα μας η διοίκηση»

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Στόχος της ομάδας, είναι μια καλή πορεία. Έχουμε μια καινούρια διοίκηση που μας βοηθάει πολύ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Μακάρι να τελειώσει η σεζόν όπως ξεκίνησε.

Άγγελος Μπατζιανούλης (Ποδοσφαιριστής): «Να κυνηγήσω την πρωτιά»

«Φέτος ήρθα στην ομάδα από το Νέο Περιβόλι. Στόχος της ομάδας, δεν είναι ούτε η άνοδος, ούτε η παραμονή. Πάνω από όλα είναι το καλό κλίμα, η υγεία και όλα τα άλλα, θα έρθουν στην ώρα τους. Τώρα, άμα προκύψει και ο πρωταθλητισμός στην πορεία, δεν θα πούμε όχι. Δικός μου, προσωπικός στόχος, είναι να κυνηγήσω την πρωτιά, είτε στον πίνακα των σκόρερ, είτε με την ομάδα μου».

Η διοίκηση