Βαθμολογία

Οργανωμένη για ακόμα μια άνοδο η «Πέλα»

Την χρονιά που μας πέρασε, η ομάδα της Πελασγιώτιδας, ξεκίνησε την αντεπίθεση της, με στόχο να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες του Νομού μας. Η ομάδα, που τα τελευταία χρόνια, λόγω κάποιων κακών χειρισμών έφτασε να αγωνίζεται στην χαμηλότερη κατηγορία του Νομού Λάρισας, πέρυσι κατάφερε να επανέλθει στην Β’ Ερασιτεχνική, ενώ θέλει και την φετινή χρονιά να την συνδυάσει με μια επιτυχία, η οποία μεταφράζεται σε άνοδο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Γιώργος Χατζής, παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, κρατώντας παράλληλα και τον βασικό κορμό ποδοσφαιριστών. Επιπλέον, έγιναν οι απαιτούμενες προσθήκες, με αξιόλογους και έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δίνουν στην ομάδα βάθος και ποιότητα. Η οργάνωση, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του σωματείου, που θέλει όχι μόνο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος, αλλά να προωθήσει και νέους ποδοσφαιριστές σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Τα νέα αποκτήματα

Όλοι στην ομάδα είναι αισιόδοξοι για την φετινή χρονιά και πιστεύουν ότι στο τέλος θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει από κοινού η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, όλη η ομάδα είναι μια δεμένη παρέα και σίγουρα αυτό είναι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας για κάθε ποδοσφαιρική ομάδα.

Το athleticlarissa, βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και σας παρουσιάζει δηλώσεις των πρωταγωνιστών, καθώς επίσης και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.

Νικόλαος Ταλαχούπης (Διοικητικός): «Να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει»

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και το σημαντικότερο χωρίς τραυματισμούς για τους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, στόχος της ομάδας, από τότε που αναλάβαμε ως διοίκηση, είναι κάθε χρόνο να πάμε και μια κατηγορία προς τα πάνω και να την φτάσουμε μέχρι εκεί που της αξίζει να αγωνίζεται. Εύχομαι φέτος, να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Γιώργος Χατζής (Προπονητής): «Η Πελασγιώτιδα πρέπει να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες»

«Στόχος μας και για φέτος, είναι η άνοδος. Βέβαια, αυτός ο στόχος, είχε προγραμματιστεί από πέρυσι. Η Πελασγιώτιδα, πρέπει να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες άμεσα, όχι όμως με βιασύνη και προχειρότητα, αλλά μέσα από καλό προγραμματισμό, με σχέδιο και με πλάνο, όπως ακριβώς δουλεύουμε αυτήν την στιγμή. Κάναμε περίπου 15 μεταγραφές. Πρόκειται για παιδιά, που ήταν και παλιότερα στην ομάδα και επέστρεψαν για να βοηθήσουν και επειδή είδαν κάτι το διαφορετικό. Πιστεύω ότι θα μείνουν ικανοποιημένοι με αυτά που θα δουν στην ομάδα, όπως κι εμείς που τους επιλέξαμε, επειδή πιστεύουμε ότι θα προσφέρουν αρκετά στην προσπάθεια που κάνουμε να επανέλθει η ομάδα σε μεγάλη κατηγορία. Επιπλέον, δεν αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας. Θέλουμε να δουλέψουμε με μικρά παιδιά και ευελπιστούμε ότι στο τέλος της χρονιάς, θα έχουμε την άνοδο και θα είμαστε ευχαριστημένοι».

-Σχετικά με τις μεταγραφές: «Αποκτήσαμε 12 παιδιά και περιμένουμε ακόμα 2 περιπτώσεις, που δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμες. Τα παιδιά που ήρθαν, είναι οι Κατράνας Κωνσταντίνος, Αβδουλάς Βάιος, Νινόπουλος Νίκος, Βελλής Κωνσταντίνος, Σφέτσος Μιχάλης, Δαμασιώτης Ελευθέριος, Παπαναστασίου Κωνσταντίνος, Χίσα Μπλέρι, Λαζαρίδης Αλέξανδρος, Γελαλής Γιάννης, Κουτσουνάκης Νίκος, Τάμπλης Βασίλης».

-Για τα φιλικά προετοιμασίας: «Προς το παρόν, θέλουμε να δούμε πότε θα ξεκινήσει το Κύπελλο, επειδή εμείς τώρα ξεκινήσαμε προετοιμασία. Λογικά, θα κάνουμε κάποια φιλικά με ομάδες της κατηγορίας μας, καθώς οι μεγαλύτερες κατηγορίες, έχουν ξεκινήσει πιο νωρίς. Έχουμε κάποιες προτάσεις από κάποιες ομάδες και πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχει κλείσει το θέμα των φιλικών».

Νίκος Νινόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος να παρουσιάσουμε κάτι όμορφο»

«Εύχομαι καλή χρονιά και πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Όπως κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, έτσι κι εμείς, θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι όμορφο. Κάτι, που να το ευχαριστιόμαστε και εμείς που αγωνιζόμαστε, αλλά και ο κόσμος που μας βλέπει. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και η ομάδα αποτελείται από καλά παιδιά με όρεξη για δουλειά. Είμαι αισιόδοξος».

Κώστας Τσαβαλιάς (Ποδοσφαιριστής): «Στοχεύουμε στην άνοδο»

«Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και να μην χτυπήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή χρονιά φέτος και στοχεύουμε στην άνοδο της ομάδας. Παράλληλα, θέλουμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο, για να το χαρούμε εμείς, αλλά και ο κόσμος που θα έρθει να μας δει».

Μπλέρι Χίσα (Ποδοσφαιριστής): «Θέλουμε άνοδο και προώθηση ταλέντων»

«Είμαι καινούριος ποδοσφαιριστής στην ομάδα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία για φέτος και να πετύχουν τον στόχο τους. Εμείς, θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία, έχουμε στόχο την άνοδο, αλλά να βγάλουμε και αρκετά νέα ταλέντα».