Βαθμολογία

Φιλική ήττα στην Φαρκαδόνα

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων στο πρώτο εκτός έδρας φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την ΑΕ Φαρκάδονας με σκορ 1-0. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί "δάφνες ποιότητας" καθώς ήταν ένας αγώνας κέντρου με αρκετές μονομαχίες και λίγες καλές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.

Στην πρώτη ουσιαστική φάση μπήκε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Στο 32' ο Πολυζόπουλος "πάτησε" από δεξιά στην μεγάλη περιοχή του Κουτσουκέρα, έκανε την σέντρα και ο Νικούλης με κεφαλιά "έγραψε' το 1-0.

Παρά το γκολ που δέχτηκαν οι παίκτες του Αχιλλέα συνέχισαν να πιέζουν και στο 41' έφτασαν πολύ κοντά στο να φέρουν το παιχνίδι στα "ίσια".
Συγκεκριμένα έπειτα από πολύ όμορφη ανάπτυξη η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Μπλατσέρη, αυτός έκανε την σέντρα από τα δεξιά της περιοχής ο Κουρούμαλος έπιασε την κεφαλιά όμως ο Πατισαλής έδιωξε εντυπωσιακά.

Ένα λεπτό αργότερα και έπειτα από κακή συνεννόηση της άμυνας η μπάλα βρέθηκε στον Γκαντιά, αυτός δοκίμασε το ψηλοκρεμαστό σουτ όμως ο Κουτσουκέρας έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 60' η τελευταία καλή στιγμή έλαβε χώρα στο 60'. Ο Διβανές μπήκε στην μεγάλη περιοχή εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ όμως το οριζόντιο δοκάρι του στέρησε την χαρά.

Στο 75' ο Μπλατσέρης έπειτα από απρόσεκτο τάκλιν που επιχείρησε τραυματίστηκε στον ώμο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας.
Έπειτα από μια περίπου ώρα και αφότου του προσφέρθηκαν οι απαραίτητες βοήθειες από τους γιατρούς, του δόθηκε εξιτήριο. Σύσσωμη η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Α.Ε.Φ (Τάκης Ρούσσας): Πατσιαλής, Κουμπούρας, Φορτούνης, Νάκου, Αετόπουλος, Γκαντιάς, Πολυζόπουλος, Ιακωβάκης, Διβανές, Νικούλης, Μίλκοβιτς.

Έπαιξαν επίσης: Τρυφούνοβιτς, Μπασιάκας, Κοντοβάς, Παπανδρέου, Ζαφειρίου, Παληγιάννης, Τσιούκας, Κουλτσιάκης, Σταμέκος, Γεωργίου, Μάλλιαρης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσουκέρας, Οικονόμου, Τσιανάκας, Φιλιπούλης, Καραμπούζης, Νεμπεγλέρας, Τσετιροκλής, Κομισόπουλος, Κουρoύμαλος, Μπλατσέρης, Μπένος.

Έπαιξαν επίσης: Γκικούδης, Αντωνιάδης, Αναγνώστης, Τλούπας, Γκικούδης, Γρηγορίου, Ξυνογαλάς, Ζαγγανάς, Κατσανάκης.