Βαθμολογία

Πήρε Αμαραντίδη ο Αγροτικός Αστέρας

Σε μία ακόμη πολύ καλή μεταγραφή ενός παίκτη που έχει παραστάσεις από τη Σούπερ Λίγκα προχώρησε ο Αγροτικός Αστέρας, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (18/8).

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αμαραντίδη, ο οποίος την τελευταία πενταετία αγωνιζόταν στη Βέροια. Στην ομάδα της Ημαθίας, μάλιστα, είχε και γεμάτες σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Αμαραντίδη.

Ο 29χρονος (27/7/1986) αριστερός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη για να ακολουθήσουν τα Τρίκαλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας και η Βέροια, όπου αγωνίστηκε για πέντε συνεχόμενα έτη (2010-2015) και καταξιώθηκε ως ένας δυναμικός αμυντικός της Super League.

Ο Δημήτρης Αμαραντίδης επέλεξε το νούμερο 32».

Στη συνέχεια έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. «Από τη στιγμή που μίλησα με τον πρόεδρο, τον κύριο Θεοδωρίδη, και τον κύριο Διλμπέρη, ήξερα ότι βρήκα την ομάδα που μου ταιριάζει. Το πλάνο τους είναι φιλόδοξο, αλλά και πολύ καλά οργανωμένο. Ο σύλλογος έχει υψηλούς στόχους για το μέλλον και θέλει να τους πετύχει με μεθοδικότητα και προγραμματισμό. Διαπιστώνοντας όλα αυτά, η απόφαση ήταν εύκολη για μένα. Επιπλέον, γνωρίζω την αξία του προπονητή μου, του κυρίου Διλμπέρη, πιστεύω στον τρόπο που δουλεύει και η προοπτική να συνεργαστώ μαζί ήταν για μένα ένα επιπλέον κίνητρο. Γενικά, οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα μου μετέφεραν μία πολύ ευχάριστη αύρα από την πρώτη στιγμή», είπε αρχικά.

Για την επιλογή του να παίξει σε ομάδα Β' Εθνικής σχολίασε: «Όπως γνωρίζουν άπαντες πλέον, ο Αστέρας διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες που έχουν σημαντικές δυνατότητες, που έχουν προσωπικότητα και εμπειρία στα ελληνικά γήπεδα. Δεν προσπερνάς εύκολα την ευκαιρία να γίνεις κομμάτι αυτής της ομάδας. Εγώ το ήθελα πολύ και είμαι χαρούμενος που τελικά συνέβη. Ήδη το μόνο που σκέφτομαι είναι να γνωριστώ γρήγορα με όλους τους νέους συμπαίκτες μου και να γίνω ένας παίκτης που θα συμμετέχει ενεργά στο να επιτευχθούν νέες επιτυχίες και διακρίσεις»

Τέλος, προσέθεσε: «Έχοντας παίξει εδώ (στο «Δημήτρης Κοντικάκης») παλαιότερα και γνωρίζοντας τη φήμη της έδρας μας, πιστεύω ότι ορισμένα από τα στοιχεία του παιχνιδιού μου θα αρέσουν στον κόσμο. Δύναμη, θέληση και σκληρή δουλειά είναι στοιχεία που εκφράζουν τους φιλάθλους του Αστέρα και εκφράζουν και εμένα ως ποδοσφαιριστή. Θέλω να γνωρίζει ο κόσμος μας, ότι όλοι εδώ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι η ομάδα πολύ ανταγωνιστική και θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Τους καλώ να έρθουν στο γήπεδο και να γίνουν ο 12ος παίκτης μας».