Βαθμολογία

Σε προχωρημένες επαφές με Λαμπρόπουλου η ΑΕΛ!

Αρκετή κουβέντα έγινε τα τελευταία 24ωρα για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό που έχει παίξει στην Σούπερ Λίγκα αλλά και το εξωτερικό και ενδιαφέρει την ΑΕΛ!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μετά λοιπόν από την σχετική αναζήτηση το ρεπορτάζ του athleticlarissa.gr αναφέρει πως η «Βασίλισσα» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ Ανδρέα Λαμπρόπουλο!

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει αυτή τη στιγμή στον Άρη Λεμεσού της Κύπρου, αλλά εκεί οι συνθήκες δεν είναι οι… αναμενόμενες και ο παίκτης με καταγωγή από την Πάτρα είναι σε διαδικασία να αποχωρήσει με στόχο να έρθει άμεσα στην ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ είναι σε κουβέντα με τον Λαμπρόπουλο και θέλει να τον κάνει δικό της, αφού πρόκειται για παίκτη με εμπειρία, ικανότητα και έφεση στο σκοράρισμα. Να θυμίσουμε πως ο «Λαμπρό» είχε έρθει στην ΑΕΛ το 2007 και παρέμεινε για δύο χρόνια. Παράλληλα μιλάμε για παίκτη που έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από την Εθνική Νέων. Μετά την ΑΕΛ αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή, την Κέρκυρα αλλά και τον ΟΦΗ, όπου και τα πήγε περίφημα. Πολύ καλή κίνηση από την ΑΕΛ που περιμένει τον παίκτη σύντομα στη Λάρισα!