Βαθμολογία

Παραίτηση Κουτσούρη

Παρελθόν από τα Τρίκαλα αποτελεί ο Χάρης Κουτσούρης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με επιστολή του τόνισε ότι λόγω οικονομικού αδιεξόδου δεν μπορεί να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την προσπάθεια και κάλεσε οποιονδήποτε υποψήφιο επενδυτή να εμφανιστεί. Αναλυτικά η επιστολή Κουτσούρη:

«Κατόπιν συνάντησης με τον Ερασιτέχνη και τη πενταμελή διοικούσα επιτροπή, τη Δευτέρα 17/8/2015 και ώρα 23:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα και κατόπιν προτροπής τους, επειδή η ομάδα έχει περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο, αποφάσισα και λόγω των συγκυριών με τα capital controls και την πτώση της ΠΑΕ Κέρκυρας από τη Super League, στο συμβόλαιο το οποίο βασιζόμουν και το οποίο έχασα, να παραιτηθώ από τη θέση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.

Είναι ευπρόσδεκτος ο οποιοσδήποτε νέος επενδυτής και υποψήφιος μεγαλομέτοχος να αναλάβει και υπόσχομαι να τον βοηθήσω σε όποιο θέμα έχει με τη στελέχωση της ομάδας. Δεν έχω έρθει σε συμφωνία με κανέναν και το θέμα της ομάδας παραμένει ανοικτό και έγκειται στις αρμοδιότητες του Ερασιτέχνη να αποφασίσει τον επόμενο συνεργάτη.

Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στα δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα και κατάφερα σε τόσο μικρό διάστημα να επαναφέρω τον ΑΟ Τρίκαλα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Δυστυχώς οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και η οικονομική μου στενότητα δεν μου επέτρεψε να ολοκληρώσω το όνειρό μου για την άνοδο του ΑΟ Τρίκαλα στη Super League και επαναλαμβάνω ότι είμαι στη διάθεση του κάθε επενδυτή να βοηθήσω στη συνέχιση της πορείας του ΑΟ Τρίκαλα προς την άνοδο.

Μετά τιμής
Χάρης Κουτσούρης».