Βαθμολογία

Άνοδος, με ένα στόμα μια φωνή στην Κοιλάδα!

Η Κοιλάδα μετά από μία εξαιρετική χρονιά που στο τέλος πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΛ και φέτος ονειρεύεται ξανά μεγάλες επιτυχίες και άνοδο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν!

Της Βάσως Γκατζούλη

Φυσικά αυτό δεν είναι μόνο στα λόγια, αφού η διοίκηση παρουσιάζεται πολύ σοβαρή, κράτησε τον ίδιο πετυχημένο προπονητή, τον βασικό κορμό των έμπειρων παικτών και έκανε μεταγραφικές κινήσεις ουσίας.

Τα νέα αποκτήματα

Εκείνο που δίνει δύναμη στην ομάδα είναι το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στους κόλπους των ποδοσφαιριστών. Ακούσαμε από τα χείλη όλων να έχουν πάρει πολύ σοβαρά το έργο που πρέπει να δείξουν και τη φετινή χρονιά για να έχουν αποτέλεσμα. Σίγουρα μέσα από δουλειά καθώς και την στήριξη των ανθρώπων της διοίκησης και του προπονητή, οι φιλοδοξίες και τα όνειρά τους θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα.

Κώστας Κερμελίδης (Πρόεδρος): «Να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α1»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τα σωματεία, φέτος η νέα κατηγορία για την ομάδα είναι καινούρια πρόκληση. Εμείς στηριζόμαστε σε ένα πολύ καλό οικογενειακό κλίμα και σαν διοίκηση θα προσπαθήσουμε μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για ότι το καλύτερο. Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, να πρωταγωνιστήσουμε και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α1».

Θοδωρής Εμμανουήλ (Προπονητής): «Να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος»

«Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία και σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Εμείς ξεκινήσαμε με έναν στόχο την περσινή χρονιά η ομάδα να αλλάξει κατηγορία, όπως και έγινε. Φέτος η κατηγορία είναι δυσκολότερη γι’ αυτό και ενισχύσαμε την ομάδα με καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες πάνω απ’ όλα. Οι φετινοί στόχοι της ομάδας θα είναι οι ίδιοι γιατί θέλουμε και φέτος να πρωταγωνιστήσουμε με την συνεργασία των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης και θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που να την χαιρόμαστε πρώτα εμείς και μετά όλοι οι άλλοι που θα μας βλέπουν. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά εσάς τους δημοσιογράφους που ασχολείστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε καθόλου προβολή για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Τέλος θέλω να πω ότι ο κόσμος του χωριού θα πρέπει να αγκαλιάσει και να αγαπήσει όλα τα παιδιά της ομάδας και την προσπάθεια της διοίκησης».

Βαγγέλης Γκομοσίδης (Ποδοσφαιριστής): «Να πετύχουμε την άνοδο»

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ήρθα σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για την ομάδα μου και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε την άνοδο».

Χρήστος Παπαϊωάννου (Ποδοσφαιριστής): «Καλό ποδόσφαιρο»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Εμείς εδώ στην Κοιλάδα με τους παλιούς και έμπειρους παίκτες καθώς και με τις προσθήκες που έγιναν θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό πιστεύουμε πως θα έρθει και η άνοδος».

Γκέρσι Καζάνι (Ποδοσφαιριστής): «Να διατηρήσουμε το φιλικό κλίμα»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το φιλικό κλίμα που υπάρχει, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ότι καλύτερο είναι να έρθει για την ομάδα μας».

Το Μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Τέρπος Γιώργος, Τριανταφύλλου Βαλάντης, Πρασσάς Δημήτρης, Τέλιος Γιάννης, Σδράλης Βασίλης, Κατσούλης Αχιλλέας, Γκέρσι Καζάνι, Γκομοσίδης Ευάγγελος, Ευθυμιάδης Μπάμπης, Πιστάλης Κων/νος.

Έφυγαν: Αρβανίτης Νίκης, Κολότσιος Δημήτρης, Μπαρμπούτης Νεκτάριος (σταμάτησε), Βακαλάς Χρήστος.

Η διοίκηση