Βαθμολογία

«Κούτσια» στο προσκήνιο για την ΑΕΛ!

Άλλη μία μεταγραφή θέλει να πραγματοποιήσει η ΑΕΛ, ώστε να ολοκληρώσει (εκτός απροόπτου) τον σχεδιασμό της για την περίοδο του καλοκαιριού.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τα πρώτα δείγματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, παρόλα αυτά στην ομάδα θέλουν να αποκτήσουν και έναν ακόμη παίκτη που να αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης με το όνομα του Λαρισαίου Βασίλη Κουτσιανικούλη να είναι στην πρώτη γραμμή!

Ο «Κούτσια» ενδιαφέρει την ΑΕΛ σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr και υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο παίκτης σίγουρα έχει την εμπειρία της Σούπερ Λίγκα και θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη για την «Βασίλισσα». Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα…

Ο εν λόγω παίκτης είναι γεννημένος στη Λάρισα στις 9 Αυγούστου 1988. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλή Χάλκης, όπου τον είδε ο προπονητής Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος τον κάλεσε στην Εθνική Νέων, αλλά και τον πρότεινε ως μεταγραφή στην ομάδα του ΟΦΗ.

Ο τότε προπονητής του ΟΦΗ Γερμανός Ράινερ Μάουρερ τον απέρριψε, με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει η άλλη ομάδα του Ηρακλείου, ο Εργοτέλης. Νωρίτερα είχε απορριφθεί και από τον Ολυμπιακό από τον τότε γενικό διευθυντή του, Ίλια Ίβιτς.

Στον Εργοτέλη αγωνίστηκε για δύο ποδοσφαιρικές περιόδους (2007-08 και 2008-09) κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις. Απέκτησε το παρατσούκλι «Μέσι», λόγω της ομοιότητάς του με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι, ο ίδιος όμως το αποποιείται.

Το καλοκαίρι του 2009 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αντί του ποσού των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Έμεινε στην Τούμπα για δύο σεζόν, αφού το 2011 επέστρεψε στον Εργοτέλη, λόγω του λίγου χρόνου συμμετοχής που είχε. Το καλοκαίρι του 2012, μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη και στις 20 Αυγούστου υπογράφει τριετές συμβόλαιο στην άλλη ομάδα του Ηρακλείου, τον ΟΦΗ. Στις 18 Ιανουαρίου του 2015 ανακοινώθηκε η αποχώρηση του από τον σύλλογο του Ηρακλείου, λόγω χρεών.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αγωνίστηκε στην Εθνική Νέων με την οποία έφτασε ως τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2007 (ήττα 1-0 από την Ισπανία), ενώ έχει και συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων. Επίσης έχει κληθεί από τον Ότο Ρεχάγκελ και στην Εθνική Ανδρών, όμως δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως τώρα σε κάποιον αγώνα.