Βαθμολογία

Έδωσε δανεικούς ο Αγροτικός Αστέρας

Την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έδωσε ο Αγροτικός Αστέρας στους Στέλιο Λάμπρου και Θανάση Μητσιό. Οι δύο 18χρονοι παίκτες των «σταυχυοφόρων» παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού σε Καμπανιακό και Εθνικό Νέου Αγιονερίου αντίστοιχα, με τους ιθύνοντες να θέλουν να αποκτήσουν εμπειρίες τον επόμενο χρόνο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Ευόσμου τη Δευτέρα (17/8) ανέφερε: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τους Στέλιο Λάμπρου και Θανάση Μητσιό στον Καμπανιακό και στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου αντίστοιχα. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές (αμφότεροι 18 ετών) υπέγραψαν τον περασμένο Ιανουάριο τα πρώτα επαγγελματικά συμβόλαια της καριέρας τους, προερχόμενοι από την ακαδημία του συλλόγου. 

Αγωνιζόμενοι για ένα χρόνο σε δύο από τις καλές ομάδες της Γ΄ Εθνικής, οι Λάμπρου και Μητσιός πρόκειται να έχουν τις απόλυτα χρήσιμες ευκαιρίες για να παίξουν ποδόσφαιρο σε ανταγωνιστικό επίπεδο, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και να εξελιχθούν ως ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές».