Βαθμολογία

Για Πουλίδο ο Πανσερραϊκός!

Όχι τον Άλαν του Ολυμπιακού, αλλά τον αδερφό του Αρμάντο, που ‘χει περάσει –έστω και σε επίπεδο προπονήσεων- από Λεβαδειακό και Πανελευσινιακό.

Mπορεί ο Ολυμπιακός να έχει τον Άλαν Πουλίδο ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του περσινού καλοκαιριού, αλλά δεν αποκλείεται και ο Πανσερραϊκός να αποκτήσει τον δικό του Πουλίδο!

Οι «κόκκινοι» έφεραν στις Σέρρες τον αδερφό του, Αρμάντο και συζητούν την προοπτική απόκτησης του, με τις πιθανότητες να είναι πολλές, καθώς έχει και τον ίδιο μάνατζερ με τους Μπεριάν και Ντα Κόστα, τον Τάσο Ραγκούση.

Ο βραχύσωμος φορ (μόλις 1,66) είναι 26 χρονών, άνηκε επίσης στην Μεξικάνικη Τίγκρες, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει μία μόνιμη θέση στο ρόστερ της ομάδας. Η Τίγκρες τον έδινε συνεχώς δανεικό, προκειμένου να πάρει λεπτά συμμετοχής. Ο Αρμάντο πέρυσι αγωνίστηκε στην Κορεκαμίνος, χωρίς όμως να δείξει κάτι ιδιαίτερο, ενώ έχει παίξει επίσης στην Κερετάρο και την Τικουάνα.

Ο Πουλίδο συμμετείχε στις προπονήσεις του Λεβαδειακού, καθώς ήρθε στην Ελλάδα με τον αδερφό του Άλαν, ενώ φέτος συμμετείχε και σε προπονήσεις του Πανελευσινιακού.

Πηγή: Serressport