Βαθμολογία

«Φουντώνει» η κόντρα Σκέντου-Παπαδόπουλου στον Πιερικό

Στην επίθεση που του εξαπέλυσε ο Στέφανος Σκέντος απάντησε την Κυριακή (16/8) ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο 28χρονος αμυντικός είχε καταθέσει προσφυγή κατά του Πιερικού και δικαιολόγησε την πράξη του, κατηγορώντας τον πρώην πρόεδρο ότι επιχειρούσε τη διακοπή συμβολαίου του, χωρίς να έχει πάρει καν την ευκαιρία του στην ομάδα.

Η απάντηση του Παπαδόπουλου ήρθε, λοιπόν, την Κυριακή, με τον πρώην ισχυρό άνδρα του συλλόγου της Πιερίας να επιτίθεται με τη σειρά του στον Σκέντο, λέγοντας, ουσιαστικά, ότι πήρε χρήματα για τα οποία δεν δούλεψε.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Τον Ιανουάριο του 2012 με καλεί ο κ. Σκέντος μαζί με τον προπονητή Σταματόπουλο και 2-3 ακόμα στην Κατερινόσκαλα για να μου κάνουν τραπέζι. Εκεί με παράπονο μου λέχθηκε ότι το μόνο παιδί από την Κατερίνη που δεν αξιολογήθηκε στον Πιερικό ήταν ο υιός Σκέντος και μου ζητήθηκε - χωρίς οικονομικές απαιτήσεις - να υπογράψει στον Πιερικό.

Έτσι κι έγινε. Ο Σκέντος υπέγραψε και έμεινε στον Πιερικό από τον Ιανουάριο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2012. Δηλαδή συνολικά 6 μήνες. Σε αυτό το διάστημα, ο Πιερικός έπαιξε 25 ματς και ο Σκέντος δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε από τον Σούλη Παπαδόπουλο, ούτε από τον Γιώργο Χατζάρα. Μπήκε σε 18άδα συνολικά 2 φορές.

Μετά τον Ιούνιο του 2012 ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει στον Πιερικό. Επειδή ήρθε νέςο προπονητής ο κ. Γκουλής ζήτησε ο κ. Σκέντος να αξιολογηθεί και από τον κ. Γκουλή. Πράγματι έτσι έγινε. Όταν κατέληξε ο κ. Γκουλής στην ομάδα που ήθελε να πάρει στην προετοιμασία, ανακοίνωσε στον κ. Σκέντο ότι δεν θα είναι στη λίστα. Έτσι έγιναν τα πράγματα.

Για την ταμπακιέρα, βέβαια, ο κ. Σκέντος δεν λέει κουβέντα. Για αυτούς τους 6 μήνες αξίωσε και πήρε περίπου 20.000 ευρώ. Λέει ότι μας διευκόλυνε και του πληρώσαμε αυτό το ποσό σε δόσεις. Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ;

Πληρώθηκε άλλα 2,5 χρόνια συμβόλαιο από τον Πιερικό χωρίς καν να είναι στη δύναμή του. Τέλος πάντων έχω πιο σοβαρές δουλειές να κάνω. Άλλωστε αφού με έβρισε πλέον μπορεί να πάει στον Πιερικό».