Βαθμολογία

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΑΟ Τύρναβος 0-2

Πιο εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες οι παίκτες του Μίλτου Ζιάκα πήραν την άτυπη νίκη στο φιλικό της Νεοκαισάρειας, κερδίζοντας 2-0 τον τοπικό Αχιλλέα.

Στο 7΄μόνος ο Κλιάνης σούταρε επάνω στον τερματοφύλακα Παπαγιάννη που μπλόκαρε την μπάλα. Στο 12΄ο γκολκίπερ της Θεσσαλικής ομάδας έκανε μια πολύ καλή απόκρουση, όταν ο Νάκας έκλεψε την μπάλα και προσπάθησε έξω από την περιοχή με πολύ όμορφο τρόπο να κρεμάσει τον Παπαγιάννη που με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο και μπήκαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες χωρίς να ανοίξει το σκορ στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, όταν στο 55΄ο Κόκορας με σουτ πέτυχε το 0-1 ενώ στο 75΄και πάλι με σουτ ο Τασούλης, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Γατσιό, Διακουμάκο.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Τσιτσιλίκας): Μπικηρόπουλος (Τοπουζλής-Τζήμας), Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Ηλιάδης, Ποτουρίδης, Παναγιωτίδης, Κατσιαμήτας, Ζαχαράκης, Νάκας και Κλιάνης

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Βραχνός, Καραμανώλας Μ., Σκούρτι, Κυραϊλίδης, Φουρκιώτης, Δαλαμήτρας, Τσιουμτσιούδας και ο υπο δοκιμήν Καρατζάογλου.

ΑΟ Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης (Κούτσικος-Παναγιώτου), Αϊβάζης, Μπαρούτας, Μπιτσογιάννης, Καρλιάμπας, Σβερκούλης, Λίταινας, Παπαχρήστος, Τσιρλίδης, Μανιώτης και Χρηστίδης.

Έπαιξαν ακόμη και οι: Αλεξίου, Τασούλης, Νασιάκος, Χατζής, Πέρπερας, Δάσσιος, Κόκορας, Τσιάγκος, Γελαλής.

Πηγή: pieriasport.blogspot.gr