Βαθμολογία

Ξεχώρισε με το «καλημέρα» ο Κοντοχρήστος

* Πώς σκιαγραφεί τον 24χρονο ποδοσφαιριστή το athleticlarissa.gr

ΓΡΑΦΕΙ Ο Χρήστος Γκατζούλης

Ο Χρήστος Κοντοχρήστος είναι ένα σύγχρονο αριστερό μπακ που έδειξε από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην ΑΕΛ πως έχει να προσφέρει πολλά... Είναι 24 ετών και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στην Παναχαϊκή. Στην ΑΕΛ αποκτήθηκε για 3 χρόνια, δείγμα του πόσο πιστεύουν στον συγκεκριμένο παίκτη.

Κατάγεται από την μαγευτική Ναύπακτο και έχει ξεχωρίσει με τις προωθήσεις του και με την καλή τεχνική του κατάρτιση. Στο φιλικό με τον Οικονόμο Τσαρτσάνης ξεκίνησε βασικός και μάλιστα ήταν ο παίκτης που εκτελούσε και τα κόρνερ. Στο 6’ ο Κοντοχρήστος εκτέλεσε με ακρίβεια το κόρνερ, η μπάλα βρήκε αρχικά στον προωθημένο Γιοβάνονιτς και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Τσιμπάμπα που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γούπο. Το 0-1 στην Τσαριτσάνη προήλθε από τον Κοντοχρήστο που εκτέλεσε έξυπνα το κόρνερ και ο Ουρτάδο με σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο Κοντοχρήστος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πανιώνιο όπου και παρέμεινε για δύο σεζόν για να επιστρέψει στην πόλη του τη Ναύπακτο, όπου και αγωνίστηκε. Η συνέχεια ήταν στη Νίκη Βόλου, ενώ επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη πριν πάει στην ΑΕΚ και τη Λαμία.

Παίκτης με σημαντικές παραστάσεις, αν και 24 ετών με όρεξη για διάκριση. Είναι ένα φουλ μπακ που δείχνει να ξέρει καλά τη θέση του και ανασταλτικά αλλά και επιθετικά. Τέτοιοι παίκτες είναι δυσεύρετοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πόσο μάλιστα όταν αγωνίζονται και στην αριστερή πτέρυγα.

Τα πρώτα δείγματα λοιπόν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά με τον Ντόστανιτς να δείχνει να εμπιστεύεται και με το παραπάνω τον Κοντοχρήστο στο νέο πρωτάθλημα που σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και θα πρέπει και ο ίδιος να έχει διάρκεια στον «γολγοθά» που ξεκινά σε περίπου έναν μήνα.