Βαθμολογία

Φιλική ήττα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας από την ομάδα της Φαρκαδόνας με σκορ 1-3. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αχιλλέα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, όμως ο Νεμπεγλέρας νικήθηκε στο τετ α τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30' με εκτέλεση πέναλτι του πρώην "κιτρινόμαυρου" Αλεξη Νικούλη.

Ο Αχιλλέας παρά το γκολ που δέχθηκε συνέχισε να πρεσάρει σωστά και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Κουρούμαλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Οικονόμου άφησε έξυπνα την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του ο αντίπαλος τερματοφύλακας αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα της Φαρκαδόνας ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, πήρε τον έλεγχο του κέντρου και κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Συγκεκριμένα στο 65' ο Ιακωβάκης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, δοκίμασε την σέντρα όμως η μπάλα πήρε αρκετά φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα του Κουτσουκέρα. Το τελικό 1-3 "έγραψε" στο 75' με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ο Διβανές.

Να θυμίσουμε πως στην ομάδα της Φαρκαδόνας πλην του Αλέξη Νικούλη αγωνίζεται και ο επίσης πρώην παίκτης της ομάδος του Αχιλλέα Δημήτρης Αετόπουλος, ο οποίος όταν αντικαταστάθηκε καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Γκικούδης, Φιλιπούλης, Τσιανάκας Απ., Οικονόμου, Πατσιούρας, Νεμπεγλέρας, Αντωνιάδης, Τσετιροκλής, Αναγνώστης, Μπλατζέρης, Κουρούμαλος.

Έπαιξαν και οι: Κουτσουκέρας, Κατσανάκης, Τλούπας, Καραμπούζης, Τσούλης, Ξυνογαλάς, Τζέκας, Κομισόπουλος, Ζαγγανάς (επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από την επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς) και ο Σακελλαρίου.

Α.Ε. Φαρκαδόνας (Τάκης Ρούσας): Ντάσκας, Νάκου, Γκαντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Ιακοβάκης, Νικούλης, Ζαφειρίου, Κουλτσιάκης, Μίλκοβιτς.

Έπαιξαν και οι: Πατσιαλής, Παλιγιάννης, Τσιούκας, Κοντοβάς, Σταμέκος, Διβανές, Μπασιάκας, Παπανδρέου, Πολυζόπουλος, Τριφουνόβιτς, Γκουντρουμπής.