Βαθμολογία

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην Τσαριτσάνη

Νίκη με σκορ 0-3 πήρε η ΑΕΛ στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, απέναντι στον τοπικό Οικονόμο, στο φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής.Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Η ΑΕΛ, έδειξε καλή παρουσία, με τους παίκτες να έχουν αρκετή διάθεση, μετά την προετοιμασία του καλοκαιριού, σε ένα δυνατό τεστ. Από την άλλη κι ο Οικονόμος ήταν αρκετά καλός και ανταγωνιστικός στο παιχνίδι, δείχνοντας καλά στοιχεία για την νέα χρονιά.

Το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό στο πρώτο μέρος. Η Τσαριτσάνη, έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η ΑΕΛ ήταν αυτήν που κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ουρτάδο, στα τελευταία λεπτά, όταν η κούραση ήταν εμφανής για τους παίκτες του Οικονόμου.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, η ΑΕΛ απείλησε με τους Αναστασόπουλο, Τσιμπάμπα και Ουρτάδο, ενώ λίγο μετά το 20ο λεπτό, ο Τσιμπάμπα έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Τελικά, το τέρμα ήρθε στο 43ο λεπτό, από τον Ουρτάδο, που με πολύ ωραία προσπάθεια, σημείωσε το 0-1, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, η ΑΕΛ έχασε φοβερή ευκαιρία και πάλι με τον Τσιμπάμπα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Οικονόμος φάνηκε να παίρνει μπροστά και απείλησε μάλιστα με τον Καραγιάννη, σε δυο περιπτώσεις, με τον Ξενοδόχοβ όμως, να είναι σταθερός και να αποκρούει. Η μεγαλύτερη φάση για τον Οικονόμο, ήταν στο 70’, όταν ο Καραβασίλης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Από την άλλη, οι «βυσσινί», είχαν μια καλή φάση στο 50’ με τον Μαρουκάκη.

Τελικά, αν και η Τσαριτσάνη ήταν καλύτερη και πίεζε, η ομάδα της Λάρισας ήταν αυτήν που πέτυχε και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 78’ ο Καπός γέμισε στην περιοχή, την μπάλα, αλλά δεν την βρήκε ο Μαρουκάκης, στο δεύτερο δοκάρι όμως ο Ροβύθης έκανε το 0-2.

Τελικά ήρθε και τρίτο γκολ. Στο 90’ ο Καπός έδωσε στον Μαρουκάκη και ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαγεωργίου, Πούτας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Σενκάι, Τόλιος, Μπαλής, Κωστόπουλος, Αγρόδημος, Καραγκούνης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Νούσιας, Καψιώχας, Καραβασίλης, Πρίφτης, Καραγιάννης, Βούζας, Δημητρέλης, Τσάτσος.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Χάμος, Αναστασόπουλος, Πάτο, Μπουντόπουλος, Ουρτάδο, Τσιμπάμπα.

Επίσης αγωνίστηκαν: Μπανούσης, Ξενοδόχοβ, Καπός, Μονιάκης, Ροδίτης, Μαρουκάκης, Χοτζάλι, Μασούρας, Κομεσίδης, Οικονομόπουλος.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος

Βοηθοί: Πατέτσιος, Ντελέζος Ι.