Βαθμολογία

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα της πόλης μου»

Διατεθειμένος να βοηθήσει τον ΑΟ Τρίκαλα να βγει από την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει εμφανίζεται ο Βαγγέλης Πλεξίδας, με δηλώσεις του στο flnews.gr. Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας μάλιστα επεσήμανε πως είναι σε… ανοικτή γραμμή με τον Ερασιτέχνη ΑΟΤ και περιμένει από Δευτέρα (17/8) ουσιαστικά την απεμπλοκή του Χάρη Κουτσούρη, για να… βγει μπροστά.

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα της πόλης μου» τόνισε αρχικά ο Πλεξίδας συμπληρώνοντας: «Από την Δευτέρα (17/8) θα υπάρξουν εξελίξεις. Μιλάω με τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη». «Αυτή τη στιγμή τα Τρίκαλα έχουν πρόεδρο και άνθρωπο που τρέχει την ομάδα. Δεν θα μπορούσα να μπω σε μια ομάδα που ήδη υπάρχει πρόεδρος» τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

Κλείνοντας, ερωτηθείς για το αν είναι διατεθειμένος να «μπει» στην ομάδα ως «συμπαίκτης» απάντησε: «Αυτή τη στιγμή ο Κουτσούρης είναι αφεντικό. Οι εξελίξεις θα φανούν τις επόμενες μέρες. Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια ομάδα ως συμπαίκτης. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω την ομάδα της πόλης μου».