Βαθμολογία

Έσκασε η «βόμβα» με Ταραλίδη!

Ο Κισσαμικός τάραξε τα νερά της Football League με την απόκτηση του Γιάννη Ταραλίδη. Οι Χανιώτες που προβιβάστηκαν στη β' κατηγορία ως πρώτοι από τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής απέκτησαν και με τη βούλα τον Γιάννη Ταραλίδη.

Ο Έλληνας αμυντικός με το πλούσιο βιογραφικό και παράσημο το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, αποτελεί το μεγάλο μπαμ του Κισσαμικού για τη νέα σεζόν. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο κυπριακό πρωτάθλημα με τον Ερμή Αραδίππου από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Κισσαμικό. Έχω να κάνω με γνήσιους ανθρώπους και με μία από τις καλύτερες διοικήσεις που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου, πέρα από τις μεγάλες ομάδες. Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι ντόμπροι, σε κοιτάνε στα μάτια και ξέρεις ότι αυτό που έχουν να σου πουν θα το τηρήσουν. Δουλεύουν ζεστά, ταπεινά και χωρίς προκλήσεις και έχουν δημιουργήσει ένα σωματείο μελλοντικά εξελίξιμο», ανέφερε ο Ταραλίδης. Ο Κισσαμικός τάραξε τα νερά της Football League με την απόκτηση του Γιάννη Ταραλίδη.