Βαθμολογία

Κάτι καλό ετοιμάζει ο Πανιώνιος

Ακόμα μια χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης, που πέρυσι, πραγματοποίησε μια πραγματικά ικανοποιητική πορεία σε αυτό το πρωτάθλημα. Ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε, ενώ στην τεχνική ηγεσία συνέχισε να βρίσκεται ο έμπειρος Αποστόλης Κορομηλάς, που φέτος, είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για την ομάδα του.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στην παρέα από την Νέας Σμύρνη, το κλίμα είναι ιδιαίτερα καλό, με τους ποδοσφαιριστές, να αντιλαμβάνονται το όνομα της φανέλας που φοράν και να υπόσχονται πως θα τα δώσουν όλα για αυτήν. Οι προπονήσεις, συνεχίζονται εντατικά, ώστε στην αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα να ναι έτοιμη, για να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος, από το να κυνηγήσει την άνοδο.

Τα νέα αποκτήματα

Αργύρης Κίτσας (Αντιπρόεδρος): «Να πρωταγωνιστήσουμε»

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία. Φέτος, θα προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα. Κάναμε κάποιες προσθήκες στην ομάδα, περιμένουμε μέχρι τέλη Αυγούστου να ενσωματωθούν κι άλλα παιδιά. Μακάρι να μην έχουμε τραυματισμούς και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Αποστόλης Κορομηλάς (Προπονητής): «Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο Πανιώνιος»

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά, στην ομάδα μου και σε όλα τα σωματεία. Να υπάρχει υγεία στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους διοικούντες και αυτούς που δίνουν την οικονομική βοήθεια για να λειτουργήσει μια ομάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Είναι ήρωες για εμένα και χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τώρα, όσον αφορά την ομάδα μου, τον Πανιώνιο, η ομάδα αυτήν είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Πέρυσι, σε ένα σημείο, είχαμε φτάσει στις θέσεις που οδηγούν στην πιο πάνω κατηγορία. Αλλά, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, μιας και τα περισσότερα παιδιά είναι οικογενειάρχες, οι πιο πολλοί είχαν φύγει ταξίδια για να στηρίξουν τις οικογένειες τους. Φέτος, είπαμε να το αλλάξουμε αυτό και θα έχουμε λίγες απουσίες. Πιστεύω, ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό, αυτό έχει αλλάξει και ότι θα έχουμε όλα τα εργαλεία και η άνοδος θα ναι πιο εύκολη για εμάς».

-Όσον αφορά τα μεταγραφικά: «Μεταγραφικά, πήραμε έναν τερματοφύλακα, που ήταν μεγάλη ανάγκη, τον Ηλία Φιλοκώστα από την Νεάπολη, πήραμε τον Μάκη Κωσταρέλο από το Καλαμάκι, τον Ευάγγελο Μπάτζιο, από τους Καλαρρύτες, τον Γκόλτσιο, από την Λάρισα 2012 και επανήλθε στην ομάδα μας, ο Φώτης Βασιλείου. Επιπλέον, μπορούμε να κάνουμε μια-δυο προσθήκες ακόμα».

-Τα φιλικά: «Στις 19 του μηνός, παίζουμε με την Λάρισα 2012 και θέλω να τονίσω ότι πλέον οι διοικήσεις των δύο ομάδων πλέον είναι κοντά και συνεργάζονται. Ευελπιστώ ότι στο μέλλον, θα γίνουν αρκετά καλά πράματα. Στις 22 Αυγούστου, θα παίξουμε στους Γόννους, στις 29 του μηνός στην Γιάννουλη, μετά στις 1 Σεπτέμβρη με το Κιλελέρ και μετά θα ξεκινήσει το Κύπελλο».

Δημήτρης Βασιλείου (Ποδοσφαιριστής): «Η ομάδα έχει υψηλές βλέψεις»

«Στόχος μας κατ’ αρχάς, είναι να έχουμε μια υγιή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς. Εμείς κάθε χρόνο, θέλουμε να πρωταγωνιστεί η ομάδα, αυτό θέλουμε και φέτος και αν μπορέσουμε να ανεβούμε κατηγορία. Από εκεί και πέρα, εύχομαι ότι καλύτερο. Η ομάδα, έχει υψηλές βλέψεις γενικά, αυτό δείχνουν κι οι προσθήκες που κάναμε».

Νίκος Στρατής (Ποδοσφαιριστής): «Θέλουμε το πρωτάθλημα»

«Εύχομαι καλή χρονιά στην ομάδα μου. Φέτος έχουμε βάλει έναν στόχο να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και υγεία σε όλους.