Βαθμολογία

Νέα αρχή, με νέα δεδομένα στον Δωτιέα Αγιάς

Νέο ξεκίνημα για τον Δωτιέα Αγιάς, που την περασμένη σεζόν κατάφερε έστω και στο φινάλε να κρατηθεί στην Γ’ Εθνική. Μετά από μεγάλη προσπάθεια που έγινε από ανθρώπους της Αγιάς, κατάφερε και δημιουργήθηκε μια νέα διοίκηση που θέλει να στηρίξει την ομάδα της περιοχής και να κάνει κάτι καλό.

Τα νέα αποκτήματα

Ο Δωτιέας με νέο τεχνικό τον Γιάννη Αλεξούλη και με πολλά νέα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή του νομού θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα. Το βάρος έχει πέσει στα… νιάτα και εκεί θέλουν να επενδύσουν τη νέα σεζόν, όπου οι απαιτήσεις θα είναι σίγουρα πολλές. Η νέα διοίκηση θέλει τον κόσμο κοντά, ώστε να βοηθήσει σε αυτή τη νέα προσπάθεια που χτίζεται με κόπο, αλλά πολύ μεράκι.

Κώστας Τσανάς (Γενικός Αρχηγός): «Χρειάζεται στήριξη από όλους τους επιχειρηματίες»

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία του Νομού και στην ομάδα μου. Ξεκινάμε από το μηδέν, κάνουμε μία ριζική αλλαγή φέτος και δίνουμε βάση στα νέα παιδιά. Πιστεύω πως τα νέα παιδιά μέσα από σκληρή δουλειά και τις προπονήσεις αλλά και την εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών, θα δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παραμείνει στη κατηγορία. Σίγουρα χρειάζεται στήριξη από όλους τους επιχειρηματίες και από τον κόσμο της Αγιάς όπου την είχαμε τα τελευταία χρόνια, για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια που γίνεται με κεφαλή τον κ. Γκλέτο. Πρέπει να συνεχιστεί η στήριξη για να μπορέσουμε κι εμείς να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα μείνει στη κατηγορία».

Γιάννης Αλεξούλης (Προπονητής): «Να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρυσι»

«Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον Δωτιέα. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα άλλαξε την φιλοσοφία. Έχει χαμηλώσει κατά πολύ το μπάτζετ, αλλά η διοίκηση ότι λέει πρέπει να το κάνει. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ελλείψεις και χρειάζεται έμπειρους ποδοσφαιριστές για να μπορούμε να έχουμε την ελπίδα να μείνουμε στη κατηγορία. Στόχος για εμάς να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρυσι, με παιδιά του Νομού. Θέλουμε να αναδείξουμε τα ταλέντα που έχουμε και στο τέλος να μείνουμε στη κατηγορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γκουντάρα γιατί μας παρέχει τις εγκαταστάσεις στη Μελιβοία, καθώς μας δίνεται ο χώρος για να κάνει την προετοιμασία της η ομάδα, μας παρέχει τους χιτώνες της Μελιβοίας και μας δίνει τη διατροφή και την διαμονή. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την διοίκηση της Μελιβοίας, καθώς μπορούμε να έχουμε το γήπεδο για τις προπονήσεις. Τα παιδιά δείχνουν όρεξη για δουλειά, δείχνουν θέληση. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα παιδιά που θέλουν να διακριθούν και πιστεύω πως παρά τον χρόνο που χάσαμε, θα καταφέρουμε να δείξουμε ένα αξιόλογο σύνολο».

Βασίλης Ντακούλας (Ποδοσφαιριστής): «Να παραμείνουμε στη κατηγορία»

«Καλή ποδοσφαιρική εύχομαι να έχουμε. Κάνουμε μία νέα αρχή με πολλά νέα παιδιά και έναν έμπειρο προπονητή. Η διοίκηση είναι κοντά μας στις προπονήσεις και ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στη κατηγορία».

Θωμάς Τσιρογιάννης (Ποδοσφαιριστής): «Κάνουμε μία νέα προσπάθεια»

«Καλή χρονιά να ευχηθώ και χωρίς τραυματισμούς. Κάνουμε μία νέα προσπάθεια με νέα παιδιά και με έναν αξιόλογο προπονητή. Στόχος μας είναι να δέσει η ομάδα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή στη κατηγορία».

Γιώργος Τσατσαλίδης (Ποδοσφαιριστής): «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

«Καλή χρονιά να ευχηθώ και χωρίς τραυματισμούς. Κάνουμε μία νέα προσπάθεια με νέα παιδιά και με έναν αξιόλογο προπονητή. Στόχος μας είναι να δέσει η ομάδα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή στη κατηγορία».

Βαλάντης Κόκκας (Ποδοσφαιριστής): «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο της ομάδας»

«Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά και με υγεία. Ξεκινάμε μία χρονιά με νέους στόχους σε σχέση με πέρυσι. Στόχος για εμάς είναι η παραμονή και το καλό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο της ομάδας. Θέλουμε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο».

Φιλικά

18/8 Καλοχώρι

26/8 Γιάννουλη

22 ή 23/8 Αχιλλέας Φαρσάλων

Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Χρήστος Μπαταβάνης (Α.Ο. Σελλάνων), Σπύρος Ιωαννίδης, Κώστας Σούλι, Στέλιος Παππάς, Γιάννης Κολοβός (Απόλλων Λάρισας), Χρήστος Δαλαμπύρας (Λάρισα 2012), Γιώργος Ακρίβος (Τύρναβος 2005), Ηλίας Μαυρομάτης, Γιώργος Φώτος, Παναγιώτης Παϊτέρης (ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου).

Έφυγαν: Άγγελος Σταυράκης, Ηλίας Γκίκα (Νίκη Βόλου), Νίκος Πετρουζέλης (Πύδνα Κίτρους), Παναγιώτης Κατσίκης, Δημήτρης Δημολιός, Βασίλης Λάιος (Σπάρτη), Κοκκίνης (Ιάλισος Ρόδου), Ουέλιγκτον (Γ.Σ.Α. Ροδοχωρίου), Νίκος Μπαρούτας, Νίκος Λούγκος (Τύρναβος 2005).