Βαθμολογία

Έμειναν στην ισοπαλία Π.Ο. Ελασσόνας και Δήμητρα Γιάννουλης

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, αλλά με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (13/8) στο γήπεδο της Ελασσόνας όπου ο τοπικός Π.Ο.Ε. που τελικά θα μετέχει στην Α’ ΕΠΣΛ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, αντιμετώπισε την Δήμητρα Γιάννουλης.

Αποστολή στην Ελασσόνα: Χρήστος Γκατζούλης

Οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να βγάλουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα μετά από ένα διάστημα σκληρών προπονήσεων. Το ματς είχε καλό ρυθμό και γενικά οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο με πολλά νέα παιδιά να είναι και στους δύο συλλόγους.

Η αναμέτρηση έγινε σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, αλλά με μικρή παρουσία κόσμου στις κερκίδες. Ο Π.Ο.Ε. μπήκε δυνατά και κατάφερε στο 7’ να ανοίξει το σκορ. Ο Σισμανίδης άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Μάρκου, αυτός έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Γκαμπέτας με σουτ από κοντά μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 25’ ήρθε η απάντηση για την Δήμητρα Γιάννουλης, όταν ο Εμμανουήλ με ωραία ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν ελάχιστες και σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές το σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι το τέλος.

Π.Ο. Ελασσόνας (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Γ., Περτζιόνι, Μπούσιας, Μπαργιάννης, Σισμανίδης, Ματούλας, Ελευθεριάδης, Μάρκου, Γκαμπέτας, Ντούφας.

Έπαιξαν και οι: Μιγδάνης, Τζίκας, Γκαραβέλης, Τριανταφύλλου, Κυρίτσης Αθ., Σινάπαλος, Καραμάνος, Θέμελης, Ζυγογιώργος, Μπαρλαγιάννης, Τάμπας, Μίχης Αλκ., Ουσταμπασίδης, Γκαντούνας, Δρυστέλλας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Σδούγκας, Μακρής, Μηνάς, Καλούσης, Κουρούτσαλης, Μπέτσιος, Εμμανουήλ, Μπαμπάλης, Μανάκας, Χατζηγρηγορίου, Κατσαμάκας.

Έπαιξαν και οι: Κυριάκης, Δαούλας, Γκαραβέλης, Μαντζαφούλης, Κατσιάνας, Παλάντζας Ν., Μπαντέτσιος, Μούσιος, Παλάντζτας Π., Γκαλγκανόπουλος, Τζουρτζουκλής.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας Θ., Νάκας Χρ., Τάνας Ι.

Και άλλες εικόνες από το φιλικό…