Βαθμολογία

Ενίσχυση με Σπάσιτς στην Επισκοπή

Η Επισκοπή θέλει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη Β΄Εθνική και γι’ αυτό συνεχίζει να ενισχύεται εν όψει της νέας σεζόν. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την Πέμπτη (13/8) την απόκτηση του Στέφαν Σπάσιτς, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό στα Τρίκαλα, βοηθώντας τα να εξασφαλίσουν την άνοδο.

Ο 27χρονος Σέρβος είχε βρεθεί στο Ρέθυμνο πριν τρεις ημέρες και τελικά οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος, με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται την Πέμπτη, με τον Σπάσιτς να υπογράφει το συμβόλαιό του. Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του:

«Ο Α.Ο Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Σέρβου μέσου Stefan Spasic που έχει αγωνιστεί σε: Αγιονέρι, Πιερικό, Απόλλων Καλαμαριάς, Άρη ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στα Τρίκαλα έχοντας 13 συμμετοχές και όλες «ενδεκαδάτες».Του ευχόμαστε καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες".

Stefan Spasic “Ευτυχισμένος”

Ο 27χρονος Stefan Spasic δήλωσε: "Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω στην οικογένεια της Επισκοπής. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό"».