Βαθμολογία

Δήλωσε αδυναμία να «τρέξει» τον ΑΟΤ ο Κουτσούρης

Παρελθόν από τα Τρίκαλα αποτελεί ουσιαστικά ο Χάρης Κουτσούρης, καθώς ο μέχρι τώρα ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών δήλωσε την Πέμπτη (13/8) αδυναμία να «τρέξει» την ομάδα εν όψει της συμμετοχής της στη Β' Εθνική.

Ο Χ. Κουτσούρης, λοιπόν, απογοήτευσε τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη ΑΟΤ, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι βγαίνουν μπροστά και προωθούν τις επαφές τους με νέους υποψήφιους επενδυτές, προκειμένου να σωθεί τελικά η χρονιά και οι «κυανέρυθροι» να αγωνιστούν κανονικά στη Β' Εθνική.

«H διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και του Νομού ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες μετά τα γεγονότα της Μπαλκούρας για να βγει από το αδιέξοδο η ομάδα των Τρικάλων και να μην έχει προβλήματα στην συμμετοχή της και την δυνατή της παρουσία στο πρωτάθλημα της football League.

Aναζητείται λύση βιώσιμη η οποία να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων για την ιστορική μας ομάδα. Βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με ανθρώπους οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Ο ερασιτέχνης Α.Ο. Τρίκαλα, δηλώνει, ότι θα είναι μπροστά και αρωγός σε όλες τις εξελίξεις για να βγει η ομάδα από την κρίση των τελευταίων ημερών.

Με στόχο ο Α.Ο. Τρίκαλα να είναι ανταγωνιστικός και δυνατός, όπως τον θέλουμε όλοι μας. Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ερασιτέχνης ΑΟΤ.