Βαθμολογία

Στα νέα παιδιά θα στηριχθεί η Βερδικούσια

Νέο ξεκίνημα για την Προοδευτική Βερδικούσιας με όνειρα και φιλοδοξίες που θα βρει τους «βυσσινί» στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ. Σε μια χρονιά όπου ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Μπακλαβάς ο οποίος και θα ηγηθεί και της νέας προσπάθειας, θα στηριχθεί στα παιδιά από το χωριό, παιδιά νεαρής κατά κύριο λόγο ηλικίας που θα επιδιώξουν με τη σειρά τους και μέσα από συλλογική προσπάθεια να παρουσιάσουν κάτι καλό.

Μεταγραφικά οι «βυσσινί» θα πορευτούν ως έχουν με την επιστροφή του Χριστόφορου Συνάπαλου να λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή ενώ αντίθετα πλήγμα θα αποτελέσει η απουσία του Νεκτάριου Καφφέ. Τώρα αν προκύψει κάτι εξαιρετικό από την γύρω περιοχή, σε καμία περίπτωση οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν θα πούνε όχι…

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός από τον πάτερ-Αθανάσιο ο οποίος και ευχήθηκε με τη σειρά του μια δημιουργική χρονιά για τη Βερδικούσια, μια χρονιά όπου οι παίκτες θα πρέπει να μοχθήσουν αρκετά για να φέρουν εις πέρας την δύσκολη αποστολή.

Κώστας Μπακλαβάς (Προπονητής): «Δεν παρεκκλίνουμε της φιλοσοφίας μας»

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (συναδέλφους προπονητές, παίκτες, παράγοντες, διαιτητές) καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς και άπαντες να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β΄ΕΠΣΛ, εμείς δεν παρεκκλίνουμε της φιλοσοφίας μας που έχει να κάνει με το να στηριζόμαστε στα «δικά» μας μπράτσα, στα «δικά» μας παιδιά που κατάγονται από το χωριό.

Δουλεύουμε σκληρά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και στο νέο πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω την Τοπική Κοινότητα της Βερδικούσιας μιας και στέκεται αρωγός στη νέα μας προσπάθεια. Αυτό που ζητάω ιδιαίτερα από τους γονείς είναι η καλοπροαίρετη κριτική γιατί πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και όχι τα προσωπικά δεδομένα του καθενός.

Τέλος θέλω να συγχαρώ τον Θανάση Τζήλο για την μεταπήδηση του στη Σούπερ Λίγκα μετά από αρκετά χρόνια καθώς επίσης τόσο τους ανθρώπους της ΕΔ/ΕΠΣΛ όσο και αυτούς της ΕΠΣΛ γενικότερα για τον αγώνα που έκαναν».

Γιάννης Τάκας (Πρόεδρος): «Η Βερδικούσια θα δουλέψει με νέα παιδιά»

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η Βερδικούσια θα δουλέψει με νέα παιδιά τα οποία στηρίζουμε και ποντάρουμε σε αυτά.

Μετά την περσινή μας άσχημη όπως εξελίχθηκε εμπειρία στην Α1 ΕΠΣΛ όπου συνοδεύτηκε από τον υποβιβασμό της ομάδας, φέτος κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με σκοπό να παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΛ και φυσικά να βάλουμε γερά θεμέλια για κάτι καλό στο απώτερο μέλλον».

Χρήστος Κουμαντζέλης (Ποδοσφαιριστής): «Θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Η ομάδα απαρτίζεται από παιδιά νεαρής ηλικίας που κατάγονται από το χωριό και μέσα από σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο διεκδικώντας τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».

Δημήτρης Δαούλας (Ποδοσφαιριστής): «Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα»

«Στόχος της ομάδας είναι πρώτα απ’ όλα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, πλαισιωμένη από νεαρούς κυρίως παίκτες. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα εδώ στη Βερδικούσια και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί και μέσα από συνεχής προσπάθεια να παρουσιάσουμε κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα».