Βαθμολογία

Δεν φοβούνται τις προκλήσεις οι Αμπελόκηποι

Το ιστορικό σωματείο των Αμπελοκήπων Λάρισας, μια ομάδα γνωστή σε όλους μας, με το όνομα «Ταμπακιακός», επέστρεψε φέτος στις μεγάλες κατηγορίες του Νομού μας, αφού κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού, βρέθηκε από τα αλώνια της Β’ ΕΠΣΛ και πάλι πίσω στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Βέβαια, τα πράγματα φέτος, θα είναι κάπως πιο δύσκολα, μιας και η Α1’ Ερασιτεχνική, είναι πιο ανταγωνιστική κατηγορία και με περισσότερες απαιτήσεις, ωστόσο οι προκλήσεις δεν φοβίζουν την ομάδα από τα Ταμπάκικα, που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της και τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, θέλοντας να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος.

Τα νέα αποκτήματα

Προπονητής της ομάδας, θα είναι και φέτος, ο Άκης Ταυλαρίδης, του οποίου το έργο από πέρυσι, κρίνεται επιτυχημένο, μετά και την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Αρκετοί ποδοσφαιριστές από πέρυσι, έφυγαν από την ομάδα και έτσι ο πετυχημένος τεχνικός, θα έχει το δύσκολο έργο να χτίσει μια νέα ομάδα από την αρχή.

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο των Αμπελοκήπων και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία της ομάδας.

Το μεταγραφικό πάρε-δώσε

Έφυγαν: Ενέα Τσάκε, Εργκές Τσάκε, Ποντίκας, Κακαρδάκης, Χιούσα, Γερμάνης, Μαυροδήμος.

Ήρθαν: Θεοχαρίδης (Λαρισαϊκός), Παπαδημητρίου (Μαχητής Τερψιθέας), Καραούλης (Κεραυνός Παραποτάμου), Τζορμακλιώτης (Μαχητής Τερψιθέας), Βακουφτσής (Αχιλλέας Φαρσάλων).

Σάκης Κυρίτσης (Διοικητικός): «Είμαστε μια γροθιά»

«Εύχομαι φέτος, να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία. Στόχος της ομάδας, είναι να παραμείνει στην κατηγορία, να βγάλουμε καλούς ποδοσφαιριστές και πάνω από όλα καλούς χαρακτήρες. Χαίρομαι, που στο κάλεσμα μας, ανταποκρίθηκαν τόσο αρκετά νέα παιδιά, όσο και παλιοί ποδοσφαιριστές με εμπειρία, όπως είναι ο Ευριπίδης Βακουφτσής και ο Χρήστος Παπαδημητρίου. Επίσης, χαίρομαι, που ο Άκης Ταυλαρίδης, έχει βάλει πείσμα, τόσο για τον εαυτό του, όσο και για την ομάδα, να καταφέρει αυτό που πολλοί χαρακτήρισαν ως ακατόρθωτο, επειδή ακούστηκαν πολλά φέτος για το σωματείο μας. Από εκεί και πέρα, θα αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο το τι πραγματικά είμαστε ικανοί να κάνουμε. Είμαστε μια γροθιά, τόσο σε επίπεδο διοίκησης, όσο και σε επίπεδο ομάδας. Αυτό βέβαια, θα αποδειχθεί με τις πράξεις μας και όχι με τα λόγια».

Άκης Ταυλαρίδης (Προπονητής): «Πιο δύσκολη χρονιά φέτος»

«Κατ’ αρχήν, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και δύναμη στους παράγοντες των ομάδων. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την δική μας ομάδα, επειδή έχουμε ανεβεί μια κατηγορία από πέρυσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα για εμάς. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια καινούρια ομάδα, μιας και έχουν φύγει αρκετά παιδιά από πέρυσι. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις, αν όχι να είμαστε εκεί. Για αυτό, ξεκινήσαμε να δουλεύουμε από τις 27 Ιουλίου, με τις μεταγραφικές κινήσεις που κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θέλουμε ένα δυνατό σύνολο, το οποίο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο νέο πρωτάθλημα».

-Σχετικά με τα μεταγραφικά: «Έχουμε κινηθεί καλά μέχρι στιγμής. Χρειαζόμαστε ακόμα δύο προσθήκες και πιστεύω ότι μετά θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ».

-Για τα φιλικά προετοιμασίας: «Χθες παίξαμε με το Καλοχώρι. Η ομάδα παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο. Την Πέμπτη έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με την Αμυγδαλέα, στις 18 του μηνός με την Χαραυγή και στις 27 με τον Σ.Σ. Ραψάνης. Ενδιάμεσα, θα κάνουμε ένα φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, για να φτάσουμε έτοιμοι στην αγωνιστική περίοδο».

Θεόφιλος Ραχωβίτης (Ποδοσφαιριστής): «Πιο ανταγωνιστική η Α1’ ΕΠΣΛ»

«Πρώτα από όλα, εύχομαι υγεία, τόσο για εμένα και τους συμπαίκτες μου, όσο και για τους αντιπάλους, για αυτό προέχει. Μακάρι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Η Α1’ ΕΠΣΛ, είναι πιο ανταγωνιστική σε σχέση με πέρυσι. Από εκεί και πέρα, εμείς, θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να βοηθήσουμε και τους μικρούς να παν κι αυτοί ψηλότερα, επειδή κάποια παιδιά αξίζουν και πρέπει να τα βοηθάμε».

Λίλι Δόνος (Ποδοσφαιριστής): «Να παραμείνουμε και να βγάλουμε ταλέντα»

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά, με υγεία πάνω από όλα και χωρίς τραυματισμούς. Φέτος, θα παλέψουμε για την σωτηρία, όμως μπορεί να είμαστε και στις ομάδες που θα παλέψουν και για την άνοδο. Μακάρι η ομάδα να βγάλει πολλά ταλέντα».

Χρήστος Τζορμακλιώτης (Ποδοσφαιριστής): «Έχουμε υψηλές βλέψεις»

«Ήρθα σε ένα οργανωμένο σωματείο. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα. Έχουμε, υψηλές βλέψεις για φέτος και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Πρόδρομος Ποτόσογλου (Ποδοσφαιριστής): «Δυνατή κατηγορία η Α1’ ΕΠΣΛ»

«Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία φέτος. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα ικανό σύνολο για την φετινή χρονιά στην Α1’, που είναι μια ανταγωνιστική κατηγορία και ελπίζω να τα καταφέρουμε».