Βαθμολογία

Super League: Επικύρωση με αστερίσκο!

Η Σούπερ Λίγκα επικύρωσε τη βαθμολογία του περσινού πρωταθλήματος, από την έκτη θέση και κάτω, με τον Λεβαδειακό να παίρνει – κατά τα φαινόμενα – τη θέση της Κέρκυρας στο νέο πρωτάθλημα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και με χαρακτηριστική καθυστέρηση, η Σούπερ Λίγκα προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας του περσινού πρωταθλήματος. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος επικύρωσε τη βαθμολογία από την έκτη ως την τελευταία θέση, στην οποία έπεσε η Κέρκυρα μετά την αποβολή της από τη Λίγκα.

Έτσι, ο Λεβαδειακός είναι αυτός που επωφελείται καθώς κατετάγη τελικά 14ος και θα αποτελέσει την «Ομάδα Α», όπως είχε τοποθετηθεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως η επικύρωση της βαθμολογίας έγινε με… αστερίσκο. Αυτό γιατί εκκρεμεί η προσφυγή της Κέρκυρας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Αν εκεί οι «Φαίακες» δικαιωθούν, τότε θα μείνουν αυτοί στη Σούπερ Λίγκα και θα μείνουν οι Βοιωτοί.

Τέλος, κανείς εκπρόσωπος του Απόλλωνα Σμύρνης δεν έδωσε το «παρών» στο ΔΣ, καθώς θεσμικά δεν θα μπορούσε αφού η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν είναι μέλος του συνεταιρισμού. Πάντως, ο Απόλλων έστειλε εξώδικο στη Σούπερ Λίγκα και ζητά να υπάρξει σεβασμός στην ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων, που έδινε στην ομάδα δικαίωμα για άνοδο με τη μη αλλαγή της τελικής θέσης του Λεβαδειακού στην κατάταξη…