Βαθμολογία

Στην Α’ ΕΠΣΛ ο Π.Ο. Ελασσόνας!

Στην Α1 ΕΠΣΛ οι Ροδιακός - Απόλλων Βρυσιών και Σ.Σ. Ραψάνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, στη χθεσινή του συνεδρίαση, αφού συζήτησε για διάφορα τρέχοντα θέματα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, πήρε και τις παρακάτω αποφάσεις:

- Μετά την άρνηση της ομάδας Κεραυνός Παραποτάμου να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και την επίσης έγγραφη άρνηση της α΄ επιλαχούσας ομάδας της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας Προοδευτικής Ανάβρας να καλύψει τη θέση που εκκενώθηκε, η ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας θα καταλάβει τη θέση αυτή, ως δεύτερη επιλαχούσα της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας.

- Στην Α1 κατηγορία, τη θέση της ομάδας Π.Ο. Ελασσόνας που ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία, σαν δεύτερη επιλαχούσα της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας, καταλαμβάνει ομάδα του Ροδιακού, σαν πρώτη επιλαχούσα της βαθμολογίας της β΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος 2014 – 2015.

- Τις θέσεις των ομάδων Μαχητής Τερψιθέας και ΠΑΕ Πλατυκάμπου που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας 2015 – 2016 και μετά την έγγραφη άρνηση της ομάδας Κεραυνός Δέντρων να καταλάβει μία από τις 2 θέσεις που εκκενώθηκαν σαν επιλαχούσα της βαθμολογίας της Β΄ κατηγορίας περιόδου 2014 - 2015, τις θέσεις αυτές καταλαμβάνουν οι επόμενες επιλαχούσες της βαθμολογίας της β΄ κατηγορίας περιόδου 2014 – 2015 ομάδες Απόλλων Βρυσιών και Σ.Σ. Ραψάνης.

- Ενέκρινε τον οικονομικό προϋπολογισμό που θα κατατεθεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση της 20 Αυγούστου 2015