Βαθμολογία

Θέλει τη λάμψη από το ποδόσφαιρο ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!

Η περσινή χρονιά του Αστέρα Μελισσοχωρίου κρίνεται επιτυχημένη από τη διοίκηση και τους παίκτες. Έτσι διατήρησαν όλο το βασικό κορμό και με κάποιες προσθήκες που έκαναν θέλουν να δώσουν ώθηση στα νέα παιδιά

Της Βάσως Γκατζούλη

Παραδοσιακά για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου είναι το ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο συνδυασμένο με θέαμα. Και η φετινή χρονιά λοιπόν θα κυλήσει πάνω στον ίδιο άξονα και όλοι ευελπιστούν μέσα από αυτή την προσπάθεια να φτάσουν την ομάδα τους όσο ψηλότερα γίνεται.

Τα νέα αποκτήματα

Μάριος Πετρόπουλος (Πρόεδρος): «Στόχος μας μια καλή πορεία»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και στην ομάδα μου. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία και να αλλάξουμε ορισμένα πράγματα από την περασμένη χρονιά τα οποία δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε».

Βασίλης Ταχτιντής (Προπονητής): «Όσο ψηλότερα γίνεται»

«Καλή χρονιά σε όλους. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια με τον Αστέρα Μελισσοχωρίου. Συνεχίζουμε την περσινή χρονιά που ξεκίνησαν τα παιδιά, έμεινε όλος ο βασικός κορμός και ήρθαν νέα παιδιά. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη τις μεταγραφές θέλουμε η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ανταγωνιστικό με θέαμα, να έχει μια καλή χρονιά και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται».

Νέστορας Ζαφειρίου (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία και καλές διακοπές σε όλους. Η χρονιά για μένα και την ομάδα μου να είναι επιτυχημένη. Επίσης θέλω να κάνω μια προτροπή, σε όλους τους νέους που πηγαίνουν στις καφετερίες να αρχίσουν να πηγαίνουν στο γήπεδο γιατί είναι υγεία».

Θέμης Κουτσογιάννης (Ποδοσφαιριστής): «Να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα»

«Ξεκινάμε μια νέα χρονιά με όνειρα, θέλουμε η ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να δώσουμε ώθηση στα νέα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα μας».