Βαθμολογία

Νέα αρχή για τον ιστορικό Ηρακλή Χάλκης

Ένας κύκλος έκλεισε για τον Ηρακλή Χάλκης που τα τελευταία χρόνια είχε έναν ίδιο βασικό κορμό παικτών και το Νίκο Ανδρέου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια είχε φτιάξει στέρεες βάσεις, έπαιζε καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Κατάφερνε όλα αυτά τα χρόνια να ξεχωρίζει και να είναι πάντα στην πρώτη 5αδα της βαθμολογίας.

Τα νέα αποκτήματα

Αν και αποχώρησαν αρκετά παιδιά φέτος, η διοίκηση αποφάσισε με το νέο τεχνικό κ. Σπύρο Μούτσιο να δώσει ώθηση στα νέα παιδιά, το θετικό είναι πως ο προπονητής έχει ιδιαίτερη πατρίδα του τη Χάλκη και σίγουρα εκτός από την τεχνική του θα δώσει και όλη του την αγάπη για να χτιστεί η ομάδα. Ο Ηρακλής Χάλκης μέσα από την ιστορία του έδειξε πως δεν μπορεί παρά να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.

Σπύρος Μούτσιος (Προπονητής): «Να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα σωματεία. Για τον Ηρακλή Χάλκης ένας κύκλος έκλεισε, ένας νέος μόλις ανοίγει. Έφυγαν αρκετοί παίκτες από την ομάδα, ήρθαν όμως νέα παιδιά. Πάντα για τα δύσκολα υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα βοηθήσει. Εγώ επειδή είμαι από την Χάλκη και αγαπώ την ομάδα θα βοηθήσω και με το παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί με τα παιδιά να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία η ομάδα μας».

Γιώργος Τσίρκας (Ποδοσφαιριστής): «Θα δουλέψουμε για το καλύτερο»

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, στην ομάδα μας έφυγαν πολλά παιδιά, ήρθαν όμως νέοι, όλοι μαζί θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερο φέτος και θα υπάρχουν διαβαθμίσεις στην ποιότητα των ομάδων».

Χρήστος Βογιατζής (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος μας να σωθούμε»

«Καλή χρονιά με υγεία, η ομάδα μας εδώ και 4 χρόνια έχει φτιάξει στέρεες βάσεις. Στόχος μας είναι να σωθούμε και πάνω απ’ όλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να φέρουμε και τους φιλάθλους στο γήπεδο γιατί τα τελευταία χρόνια μας έχουν αφήσει».