Βαθμολογία

Σφαιρόπουλος: «Ολοκληρώσαμε τις προσθήκες μας»

Τέλος στη μεταγραφολογία έβαλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δηλώνοντας πως ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τις προσθήκες του. «Συμπαγές σύνολο για υψηλούς στόχους», τόνισε. 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας με τοποθέτησή του μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΑΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις κινήσεις που έγιναν κι έθεσε ως στόχο τη δημιουργία ενός συμπαγούς συνόλου με ελληνικό κορμό και ποιοτικούς ξένους, όπως τους υπάρχοντες στο ρόστερ. 

«Η ομάδα θα έχει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της είτε γιατί σε κάποιες περιπτώσεις θέλαμε να δώσουμε στο παιχνίδι μας μια διαφορετική διάσταση επιλέγοντας κάποιους άλλους παίκτες, είτε γιατί κάποιοι παίκτες προτίμησαν να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας εμπλουτίσαμε το έμψυχο δυναμικό μας με πολύ ικανούς παίκτες τους οποίους θέλουμε να προσθέσουμε στον υπάρχοντα κορμό και πλέον το ζητούμενο είναι μέσα από τη δουλειά να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές σύνολο», ανέφερε και συμπλήρωσε: 

«Η ομάδα έχει ολοκληρώσει τις προσθήκες της, το υλικό είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, χάρη στις μελετημένες και σχεδιασμένες κινήσεις της διοίκησης. Το σκεπτικό μας είναι ότι η ομάδα θα συνεχίσει να στηρίζεται στον ελληνικό κορμό της τον οποίο συμπληρώσαμε και με καινούργιους Έλληνες παίκτες. Ασφαλώς μαζί με τους Έλληνες παίκτες συνεχίζουν στην ομάδα δυο πολύ ποιοτικοί ξένοι οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί απόλυτα στη φιλοσοφία μας, ενώ αποκτήθηκαν και τέσσερις επίσης ποιοτικοί ξένοι παίκτες που ταιριάζουν εξαιρετικά με τους υπόλοιπους. Είμαι σίγουρος ότι δουλεύοντας όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο το οποίο θα ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις και στόχους της ομάδας μας». 

Όσο για την προετοιμασία της… προετοιμασίας είπε: «Είμαστε πλέον στην τελική ευθεία, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και επεξεργαζόμαστε τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε το ξεκίνημα της σεζόν να μας βρει έτοιμους για δουλειά. Με δεδομένη την απουσία των διεθνών παικτών μας, φροντίζουμε ούτως ώστε να στελεχώσουμε την ομάδα με κάποιους παίκτες για να μας βοηθήσουν στην περίοδο της προετοιμασίας. Απ’ εκεί και πέρα όλο το σταφ είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλους τους διαθέσιμους παίκτες και όλοι μαζί να ξεκινήσουμε την προσπάθεια».