Βαθμολογία

Μήνυμα αποχώρησης από Πόι

Ένα μήνυμα του Μάουρο Πόι στο λογαριασμό του στο Instagram άναψε φωτιές στις τάξεις των φιλάθλων, καθώς ίσως και να αποτελεί τον επίλογο στη συνεργασία του με τον Άρη.

Ο Αργεντινός άσος βρίσκεται στην πατρίδα του τους τελευταίους δύο μήνες και περιμένει από τους «κίτρινους» να τον καλέσουν προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις. Μάλιστα ο 34χρονος επιθετικός απέρριψε και πρόταση από ομάδα της χώρας του, καθώς επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν έχει δείξει προς το παρόν ότι τον υπολογίζει.

Άλλωστε δεν ήταν και στις κλήσεις μία εβδομάδα πριν από την αναχώρηση του Άρη για το Ζλάτιμπορ της Σερβία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο τηςπροετοιμασίας.

Ο Πόι με μήνυμά του στο Instagram τα ξημερώματα της Τρίτης (11/8), λοιπόν, άφησε να εννοηθεί ότι αυτό ίσως να είναι και το τέλος στη θητεία του στους «κίτρινους». «Είναι τιμή για μένα που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Ο Άρης θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου»., έγραψε ενώ το μήνυμα συνοδευόταν από μία φωτογραφία του με τη φανέλα του Άρη.