Βαθμολογία

Πήρε Ηλιόπουλο η Επισκοπή

Δύο ακόμα κινήσεις της ολοκλήρωσε η Επισκοπή, με τη μία να αφορά την ενίσχυση του ρόστερ και τη δεύτερη του τεχνικού επιτελείου. Αρχικά, με τους Ρεθυμνιώτες θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 24χρονος επιθετικός Δημήτρης Ηλιόπουλος, ο οποίος πέρσι ήταν στον Γιούχτα. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Γιώργου Καδόπουλου, ο οποίος θα συνεργάζεται από φέτος με τον Ράικο Γιανγιάνιν, αφού θα είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Α.Ο Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Δημήτρη Ηλιόπουλο που έχει αγωνιστεί σε Κιλκισιακό, ΕΝ.Α.Δ πόλης Χρυσοχούς ενώ περσι αγωνίστηκε στον Α.Ο Γιούχτα. Επίσης ανακοινώνει και την απόκτηση του γυμναστή Γιώργου Καδόπουλου που έχει εργαστει στον Άρη U20, Αγιονέρι και Μουδανιά.

Δημήτρης Ηλιόπουλος: ‘Να δώσουμε στην ομάδα αυτό που της αξίζει’

Ο 24χρονος Δημήτρης Ηλιόπουλος δήλωσε: ‘Είμαι χαρούμενος για την συνεργασία με έναν επαγγελματικό σύλλογο. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Να δώσουμε στην ομάδα αυτό που της αξίζει’.

Γιώργος Καδόπουλος: ‘Συνθήκες που θα ζήλευε οποιοσδήποτε προπονητής’

Ο νέος γυμναστής της ομάδας μας δήλωσε: ‘Η κατάσταση στο Ρέθυμνο είναι υπέροχη. Αυτές τις συνθήκες που επικρατούν, θα τις ζήλευε ο οποιοσδήποτε προπονητής. Η ομάδα έχει πολλή όρεξη για δουλειά και έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει’».